banner913
banner932
banner1012

Gönyeli ilkokulunda ''Kıbrıs Hazineleri'' tanıtıldı

banner1020

Derya Atamer'in kaleme aldığı, Mavi Film Yayınları tarafından çıkarılan Girnede Kayıp Hazine ve Arslan Yürekli Richard'ın Hazineleri adlı kitaplar Gönyeli İlkokulunda tanıtıldı.

banner974
Gönyeli ilkokulunda ''Kıbrıs Hazineleri'' tanıtıldı

banner971

Mavifilm Yayınları Yönetmeni Ali Atamer yaptığı açıklamada amaçlarının, Çocuklarımıza tarihimizi ve kültürümüzü tanıtmak olduğunu, Çocuklarımızın gezdiği dolaştığı sokaklar da geçen hikayelerle okumalarını teşvik etmek olduğunu belirtti. 2017 yılında 10 bin adet kitap basmak ve bu kitapları ücretsiz olarak ihtiyaçlı çocuklara ulaştırrmayı hedefliyoruz diye sözlerine ekledi.

''Kıbrıs Hazineleri'' adlı seri kitapların yazarı olan Derya Atamer ise çocukların Beşparmak Dağları ve Girne’de geçen hikâyeyi okumaktan büyük bir keyif aldıklarını ve hikâyede kişilerin, mekanların ve bilgilerin gerçek olmasının hikayeyi heyecanlı kıldığını kaydetti. Çocukların tepkilerinden çok mutlu olduğunu söyleyen Dery Atamer Kıbrıs’ın Hazineleri Serisi’nin üçüncü kitabı olan “Alsan Şatosu’nun Gizemi” isimli kitabın da baskı aşamasında olduğunu, yakında kitapçılarda yerini alacağını sözlerine ekledi.

Atamer, Gönyeli ilkokulunda gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını , öğrencilerin okumaya ne kadar hevesli olduklarını ve kitabı heyecanlı bulmalarını kendisini sevindirdiğini söyleyen Atamer okul idaresine içten teşekkürlerini iletti

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.