banner913
banner932
banner1012

Duygu dolu tören

banner1020

Yakın Doğu İlkokulu ile okul öncesi öğrencileri, Ulu Önder Atatürk’ü büyük özlem ve saygıyla andı

banner974
Duygu dolu tören

banner971

Yakın Doğu İlkokulu ile Yakın Doğu Okul Öncesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80. yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle andı.

Yakın Doğu İlkokulu’nda düzenlenen ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, 5H sınıfı öğrencilerinden Tuana Taşköprü, Atatürk’ün hayatının bizler için önemini anlattığı günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Konuşma sonrası şiirler okundu, Atatürk’ün anıları paylaşıldı. Anma töreninde okul korosu tarafından “Nasıl Söylerim Öldüğünü” adlı parçası seslendirildi. Öğrenci ile öğretmenlerin duygu dolu anlar yaşadığı anma programı sonunda, Atatürk’e hitaben okul korosu tarafından “Kimseyi Tanımadım Ben Senden Daha Güzel”  parçası seslendirildi.

Yakın Doğu Okul Öncesi minikleri de Ata’yı minnetle andı. Minik öğrenciler, Ulu Önder Atatürk’ün büstüne sevgi-saygı ifadesi olan çiçekler koydu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.