banner913
banner932
banner1012

Dünya Çocuk Günü coşkusu

banner1020

Haspolat İlkokulu’nda 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle düzenlenen çeşitli oyunlar, yüz boyama ve sonrasında ise yapılan kebap partisi ile çocuklar doyasıya eğlendi

banner974
Dünya Çocuk Günü coşkusu

banner971

Haspolat İlkokulu’nda, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü coşkuyla kutlandı. Çeşitli oyunlar, yüz boyama sonrasında ise düzenlenen kebap partisi ile çocuklar doyasıya eğlendiler.

Okul sorumlu öğretmeni Aysan İsmailoğlu ve okul öğretmenlerinin girişimleri sonucunda bulunan sponsorların katkılarıyla düzenlenen etkinliklere, köylüler ve veliler de büyük ilgi gösterdiler.

Torba yarışı, yumurta yarışı ve yoğurt yeme yarışmalarının sonunda kazananlara, okul kantininden ödüller verildi. Öğretmenlerin yaptıkları yüz boyamaları ile çocukların eğlenceleri tavan yaptı. Günün sonunda okul çalışanları, okul aile birliği üyeleri ve öğretmenlerin el birliğiyle, kebaplar ikram edildi.

Haspolat İlokulu’ndaki, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü etkinliklerine, Kemal Paralik Ltd, Bayur Tarım İşletmeleri ve Dano Bakery sponsor olarak, katkı koyan şirketler oldular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.