banner913
banner932
banner1012

Anaokul çocukları Özok’u gezdi

banner1020

Gazimağusa Şehit Özdemir Anaokulu öğrencileri Özok’u ziyaret ederek meslek gruplarını öğrenme fırsatı buldular

banner974
Anaokul çocukları Özok’u gezdi

banner971

Gazimağusa Şehit Özdemir Anaokulu öğrencileri Özok’u ziyaret ederek meslek gruplarını öğrenme fırsatı buldular.

ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIĞI SÜRPRİZ HEDİYE

Geziye başlamadan önce öğrenciler, Özok Group için kendi elleriyle hazırladıkları araba maketini, onları karşılayan Mağaza Müdürü Filiz Çakar’a büyük bir mutlulukla verdiler

Meslek tanıtımı için Özok Group’u seçen öğrenciler keyifli saatler yaşadılar.

Özok Group bünyesinde bulunan benzin istasyonunu gezen çocuklar, pompacılığın, yıkamacılığın ve market işletmeciliğinin ne olduğunu öğrendiler.

Ardından araç servis bölümüne giden öğrenciler, en çok merak ettikleri araçların altlarını dikkatli bir şekilde gözlemlediler. Servis danışmanları eşliğinde gezilen bölümde öğrenciler merak ettikleri soruları sorarak cevaplarını aldılar.

Servis danışmanının “Kimler makinist olmak ister?” sorusuna,çoğunlukla kızların cevap vermesi de, dikkatlerden kaçmadı.

Satış bölümünde de araç satış hakkında bilgi sahibi olan çocuklar, şaşkın gözlerle showroomda bulunan araçları uzun uzun incelediler.

Son olarak Özok Group’a ait kafede, kafe işletmeciliğini de öğrenen öğrenciler, günün yorgunluğunu kafede verilen ikramlarla  attılar.

Oldukça mutlu oldukları gözlerinden okunan öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte Özok Group Haspolat Tesisleri’nden ayrıldılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.