banner913
banner932
banner1012

Yaptıklarıyla Erkeklerin Kendilerine Şapka Çıkartması Gereken 7 Kadın

banner1020

Tarih kadın kahramanlarla dolu. Ancak, bunların çoğu günümüzden ve günümüze daha yakın tarihlerden.

banner974
Yaptıklarıyla Erkeklerin Kendilerine Şapka Çıkartması Gereken 7 Kadın

banner971

1. Katherine Johnson

NASA'nın uzaya gödereceği ilk araçların hız ve güç hesaplamalarını yapan kadın bilim insanı.

2. Nene Hatun

Kahraman bir Türk kadını. Erzurum'un savunulmasında aktif rol oynadı. Ülkesini savunmak için küçük çocuğunu evinde bırakarak savaşa gitti.

3. Ramirez Perez

2000 yılında bir gece doğum sancılar çekmeye başladı. Ekmek bıçağı ve sert bir içkiyle kendisine sezeryan yaptı. Kocası bu arada bardaydı..

4. Rihanna

Ünlü şarkıcı Barbados ordusunda askerlik yaptı.

5. Gozen Tomoe

Gozen Japon kültüründeki kadın ozanlara verilen isimdir. Kendisi ozanlığı bırakıp savaşmaya başladı. 12. yüzyılda yaşamış bu kadın okçulukta ve kılıç kullanmada zamanının en iyisi haline geldi.

6. Ümmiye Koçak

Köyünden çıkıp uluslararası festivallerde ödüller aldı. Ronaldolu Türk Telekom Reklamını bizzat yöneterek hayal etmenin her şeyin başı olduğunu kanıtladı.

7. Shayna Richardson

2005 yılında paraşütle atlama yaparken paraşüt açılmayınca  satte 150 km ile yere çakıldı. Hayatta kalmayı başardı, üstelik hamileydi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.