banner913
banner932
banner1012

Terleyen İnsanların Kabusu!

banner1020

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çoğu kişinin en büyük kabusu da başladı! İşte sadece sürekli terleyen bir kişinin anlayacağı 10 durum…

banner974
Terleyen İnsanların Kabusu!

banner971

Yaz aylarının en sevmediğiniz tarafı nedir: Sıcaklık mı yoksa sonu gelmeyen ter mi? Sizi bilmiyoruz ama yaz aylarının gelmesiyle “terleme” konusunda adeta kabus yaşayan kişiler var!
 

Hava durumundan çok terleme durumlarına göre giyinirler, ona göre bir mekanda oturacağı yeri seçer ve hatta ona göre makyaj yapar…

İşte sürekli terleyip, bu durumdan fazlasıyla muzdarip olan kişilerin anlayacağı şeyler:

Genelde kış aylarının ne kadar soğuk olduğuyla ilgili şikayet ederler ama Yaz geldiği zaman tüm işler değişir. 

Tabiri caizse "Cehennem ateşi" dedikleri şeyi içten yaşar ve bunu dışarıya şelale kıvamında ter olarak geri atarlar. E, durum böyle olunca yaz ayları onlar için tam bir kabustur!
Ama inanıyoruz ki bir gün bu sıcağa ve terlemeye dayanamayıp, içten klimalı kıyafetler icat edebilecekler... 

Sürekli terleyen kişilerin en büyük problemlerinden biri de açık renkteki kıyafetler! Onları pembe, sarı ya da açık mavi gibi tonlarda bir kıyafet giyerken asla göremezsiniz! 
Ufak bir ayrıntı gibi gelse onlar için bu tonlarda bir kıyafet giymek dinamit odasında kibrit çakmak kadar tehlikelidir. 

Sıcaktan bunaldığında soğuk bir duş kadar ferahlatan bir şey yoktur herhalde! Ama “nefes alsa” terleyen kişiler için yazın duş alma bile yetersiz kalabilir.
Soğuk suyun altında rahatça bir nefes alsalar bile, duştan sonra o kadar hızlı bir şekilde ter dökerler ki onlar için duş sonrasında ter banyosuna döner…   


 

Yaz aylarında kapalı ayakkabı giymek hemen hemen herkes için büyük bir risktir ama terleme ilgili problemi olanlar için bu risk aniden ölüm kalım meselesine dönebilir özellikle de bir yerde ayakkabılarını çıkarmak zorunda kalırsa... 
Çorapsız ayakkabı giymeyi göze alıyorlarsa, o zaman çıplak ayağın salacağa kokuya da hazırlıklı olmalılardır. 

Her gün terlemeyi önleyici antiperspirant deodorant kullanırlar! Kimi bu ürünlere çok güvense de terlemeyle yaşamayı kabullenen biri aslında antiperspirant deodorantların işe yaramadığını içten içe bilirler ama işte kader utansın! Başka çareleri var mı?

Şelale kıvamında vücuttan akıp giden terin, kadınlar üzerindeki en büyük hasarı da çabuk yağlanan saçlardır.
Bu yüzden özellikle yaz aylarında çantalarından kuru şampuanı asla eksik etmezler. 

Sürekli terleyen kişilere dikkat edin: Hepsi göz temasından kaçınır, karşılarındaki kişi terlediklerini görmesin diye dikkati hep başka yöne çekmeye çalışırlar. 


Toplum içinde en son ne zaman ellerini kaldırdıklarını hatırlamazlar. Çünkü genelde koltuk altında tişörtün renginden 2 ton koyu bir halka beliriverir... 

Ter ve makyaj! Bu iki kelime yanyana gelince bile kulağa ne kadar imkansız geliyor değil mi? Piyasada ne kadar "su geçirmez" göz kalemi, maskara, eye-liner varsa hepsine sahiptirler fakat hiçbiri kadınların bu konuda bir kahramanı olamaz!

Büyük göğüslere sahip olan kadınlar günlük hayatta birden fazla sorunla karşılaşabilirler... Ama bunlardan en can sıkıcı şey kesinlikle iki göğüs arasında musluk gibi akan ter! 
Bu nedenden dolayı yazın onları asla göğüs dekolteli bir bluzla göremezsiniz! 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.