banner913
banner932
banner1012

Sözleşmelerinde Birbirinden Çılgın Taleplerde Bulunan 14 Marjinal Ünlü

banner1020

Starlar yalnızca yaptıkları açıklamalar, giydikleri kostümler veya yer aldıkları projelerle adlarından bahsettirmiyor. İşin derinine indiğinde, yer alacakları o projeler için imzaladıkları sözleşmelerde çok ilginç taleplerde bulunabiliyorlar. Bu, bazen aşırı lükse duydukları ihtiyaç ve kendilerini en iyisine layık görmeleriyle ilgili bir durum olsa da, bazen de takıntılarıyla ilgili olabiliyor.

banner974
Sözleşmelerinde Birbirinden Çılgın Taleplerde Bulunan 14 Marjinal Ünlü

banner971

1. Neredeyse Rusya’nın tapusunu peşin peşin kendisine iade edilmesini isteyecek olan Lindsay Lohan

lindsey-lohan-putin

Gittiği her yerde ilginç beyanlar veren Lindsay Lohan daha önce ülkemize de uğramıştı ve hatta devlet yetkilileriyle bir araya da gelmişti. Bir Rus televizyon kanalına çıkmak için Lindsay’in talep ettiği şeyler o kadar çok ki, bir tek Rusya topraklarını kendi üzerine geçirmelerini talep etmemiş gibi. Talep dozunu bir hayli abartan şarkıcı özel jet, özel güvenlik ekibi, uzatmalı 1 yıllık Rusya vizesi, 500 bin İngiliz sterlini, devamlı onunla gittiği yerde olacak saç, makyaj ve manikürcü ekibi, özel süit vee Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek ve fotoğraf çektirmek istedi. Talepleri biraz boy aşınca kanal Lindsay’i konuk etmekten vazgeçmiş.

2. Şoförle muhataplık seviyesini sözleşmesine aktaran ultra çılgın Katy Perry

katy_perry_limo

Şahsına özel olarak kiralanan limuzinle ilgili birtakım kararlar almayı düşünen Katy Perry, en sonunda şoförle araç içerisinde sınırlarını ortaya koyan bir kurallar listesi oluşturdu. Bu kurallara göre; şoför her zaman direksiyonun başında kalacak, müşteriyle hiçbir zaman konuşmayacak, hiçbir zaman araca binen konuklarla konuşmayacak ve son olarak dikiz aynasından arkaya bakmayacak.

3. Sıfır bir tuvalet kapağı verin milyar dolarlar Mary J. Blide’nin olmasa da olur

mary_j_blidge_toilet

R&B ve Hip-hop türlerinin popüler isimlerinden Mary J. Blide sözleşmesinde her şeyden önce tek bir maddeyi çok önemsiyor. Diğerlerine göre daha farklı bir talebi olan Mary’in en önemsediği şey hijyen. Gittiği her konser için sözleşmesine kimsenin kullanmadığı, yeni bir tuvalet kapağı talep ediyor.

4. Selena Gomez; “Bana Justin demeye kalkanı bu setten kovarım!”

selena_gomez_backstage

Genç star Selena Gomez yaptıklarıyla olduğu kadar ilişkileriyle de uzun süre gündemde kaldı. Gomez 2014 yılında yer aldığı Adidas’ın reklam filmi çekimleri için ilginç bir istekte bulundu. Sevgilisi Justin Bieber’dan henüz ayrılmış olan Gomez, reklam filminin çekimi süresince Justin adını duymak istemedi ve bunu sözleşmesine madde olarak da koydu. Öyle ki, sette Justin adına ait çalışanlar bile fake isim kullanarak, o süreçte Justin ismini kullanmamaya özen göster(il)di.

5. Gerçek bir starın kulisinde olması gerekenleri talep eden Mariah Carey

mariah_carey

Mariah Carey tüm zamanların en önemli kadın seslerinden biri. Hiçbir dönemde modası geçmiyor. Böylesine güçlü bir starın elbetteki talepleri de belirli bir standardın üzerinde olmalı. Kuliste özel halı, göz kamaştırıcı düzeyde parlak bir aydınlatma sistemi, özel perdeler ve tüm odanın 24 saat boyunca eşit bir ısıda tutulması, saç ve makyaj için özel bir köşe, her çeşit içeceğin odada bulundurulması Carey’in taleplerinden bazıları.

6. Karışık renklere alerjisi olan Jennifer Lopez

Jennifer-Lopez-2011-1024x640

Bir diğer soyunma odası saplantısı olan kişi Carey gibi latin kökenli sanatçı Jennifer Lopez. Soyunma odalarındaki farklı renklerin görüntü kirliliği olduğunu düşünen Lopez, sadece beyaz çiçekler, beyaz tablolar, beyaz perdeler, beyaz mumlar ve beyaz kanepeler olması talebinde ısrarcı davranıyor.

7. Peynir ve süt olsun gerisi mühim değil diyen Christina Aguilera

NBC's "The Voice" Season 8 Red Carpet Event

Aguilera’nın talepleri diğerlerine nazaran daha sıradan olsa da, o da diğerleri gibi bu taleplerinin kusursuz ve eksiksiz olması yönünde ısrarcı davranıyor. Soyunma odasında soya sütü ve soya peyniri, Ekinezya, C vitamini stoklanmasını bekliyor.

8. Van Halen’dan sözleşmenin okunup okunmadığına dair minik bir test

van_halen

80li yıllarda rockçılar kontratlarına çok ilginç detaylar eklediler. Bunlardan en ünlüsü Van Halen grubunun kontratın okunup okunmadığını test etmek için eklediği fake bir maddeydi. Giyinme odalarında M&M çikolatalarının kahverengi olanlarının asla olmaması gerektiği üzerineydi bu madde. Bu yolla gruplar taleplerinin okunup okunmadığının garantisini almış oluyorlardı.

9. Janet Jackson tarzı mikrofonlu kulaklık olmadan yapamayan Will Ferell

Will-Ferrell-Recall

SNL yıldızı ünlü oyuncu ve komedyen Will Ferell, bir komedi turu için birbirinden ilginç taleplerde bulundu. Ferell, üç tekerlekli elektrikli scooter, “Janet Jackson tarzı” mikrofonlu kulaklık, gök kuşağı görünümlü bisiklet, merdiven ve gittiği her mekan için yapay bir ağaç istedi.

10. Clint Eastwood’un da yaptığı gibi kız arkadaşa rol sağlamak bu işin en klasik kurallarından

clint_eastwood

İkonik oyuncunun Kanunsuz Josey Wales filminde yer almak üzere özel bir talebi vardı ve bu talebi sözleşmesine de eklemişti. Kız arkadaşı aktris Sondra Locke’un da filminde yer alması Eastwood’un özel talebiydi. Sözleşmesi kabul edilen büyük oyuncuyla birlikte filmde Sondra Locke da yer aldı.

11. Her şey bir yana, Cher’in perukları bir yana

cher-press-2014-650-430

Bir zamanların divası Cher, müziğiyle olduğu kadar kostümleriyle de gözleri kamaştırıyordu. 80’lerin ikonik ismi, kulislerde olabildiğince kişisel eşyalarını ortada bırakmamasına rağmen, gerçek insan saçından yapılmış pahalı peruklarını tutmak için sözleşmesinde ekstra bir alan talep ediyordu.

12. Vegan kişiliğiyle karşımıza çıkan Paul McCartney abimiz

The Beatles’ın üyelerinden ünlü şarkıcı ve söz yazarı McCartney kulislerde birçok yemeğin bulunmasından memnun. Fakat tek bir şartla, hayvan ürünlerinin bulunmasını istemiyor çünkü McCartney bir vegan. Kulislerinde mobilya ve kıyafetlerde hayvan derilerini kullanmaya karşı olduğu gibi, sahte derilerin kullanıldığı eşyalara da karşı ve bunu sözleşmesinde de bildiriyor. Buna adına verilen limuzin de dahil.

13. Bir basket potasına sayı atmak için minik bir ricası olan Lionel Messi

lionel_messi_basketbol

Oynadığı futbolla gönüllerde taht kurmuş Barcelona’nın yıldızı Messi de daha dünyevi taleplerde bulunuyor. Bir keresinde bir basket potasına sayı atması için bile lüks bir talepte bulundu. Üç jakuzili(ikisi sıcak biri soğuk olacak şekilde) ultra lüks bir süit atacağı tek bir sayı için talep ettiği şeydi.

14. Eğlendirilmekten gayrı mühim bir ihtiyacı olmayan Iggy Pop

iggy_pop_funny

Yaptığı sansasyonel açıklamalarla oldukça marjinal bir kimliğe sahip Iggy Pop 2006 yılındaki bir dünya turu için sahne öncesinde kendisinin devamlı eğlendirilmesi talebinde bulunmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.