banner913
banner932
banner1012

Kadınsan…

banner1020

Bu ülkede kadın olmak gerçekten zor. Hayata 1-0 yenik başlıyorsun. Kimse de buna bir dur demiyor. Demek ki herkes durumdan memnun.

banner974
Kadınsan…

banner971

 1. Evlen ve kendini kocana sakla.

2. Kocana en az 3 çocuk (mümkünse erkek olsunlar) ver.

3. Sezaryen harici şekilde bunları doğur.

4. ''Sen kızsın küfür etme !''

5. Açık saçık giyinme, sen meyve gibi bir şeysin, insan değilsin, insanlar (erkekler) meyvenin kabuklusunu sever, unutma.

6. Açık saçık giyinirsen tecavüze uğrama, çünkü uğrarsan haksız olursun. Pantolon giydiysen, mini giydiysen, içki içtiysen vs. tecavüzcüye haklı olarak indirim yapılır.

7. Sen çocuk olmayacaksın, doğduğundan itibaren kadınsın. Ona göre davran, ağır ol, fazla kikirdeme, mesala 13 yaşında kendi isteğinle onlarca erkeğin tecavüzüne uğrama.

8. Sen meyve olduğun kadar dişi köpeksin de, ona buna kuyruk sallama! Zavallı, kendi halinde sapık ve tecavüzcüleri tahrik etme.

9. Gece çıkma, içki içme, kızlı erkekli ortamlara girme, bir erkekle bankta yan yana oturma, öpüşmeli film filan da seyretme.

10. Kafanı örtmen hakkında da, açman hakkında da sana fikrin sorulmayacak. Hep erkekler konuşacak, söz hakkın varmış gibi davranma.

11. Ha bir de vajina deme, ayıp.

12. Feministsen çirkinsin, lezbiyensen erkek bulamamışsındır, sevgililerin olduysa motorsun, olmadıysa kezbansın. Bekarsan, boşandıysan, dulsan eksiksin. Çocuğun yoksa bir işe yaramazsın. ama var oluş sebebin; bir eş olmak

13. Bu memlekette bir kadın olarak, % 50 ile azınlıksın. Hayatın zor olacak, bunu unutma, kafayı üşütmeden yaşamaya çalış.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.