banner913
banner932
banner1012

İlginç tedavi yöntemleri

banner1020

banner974
İlginç tedavi yöntemleri

banner971

Olası bir rahatsızlığınızı elinizin altında bulunan malzemelerle tedavi edebilmeniz mümkün. Üstelik birazdan vereceğimiz yöntemler hem oldukça pratik hem de oldukça doğal.

undefined

Yanıklar: Güneşten veya herhangi bir ısıdan cildinizde meydana gelen yanığı poşet çay yöntemiyle tedavi edebilirsiniz. Siyah çayın içerisinde yer alan tannik maddesinin asitli yanıkları iyileştirmede oldukça etkili olduğu söylenmektedir

undefined

Karbonatlı su: Sivrisinek ısırıklarını ve arı sokmalarını karbonatlı su yöntemi ile tedavi edebilirsiniz. Bir kaşık karbonat ile suyu karıştırıp, sinek ısırığı olan bölgeye ve arı sokan bölgeye sürebilirsiniz. Aynı zamanda sivrisineğin çok fazla olduğu bir ortamda ayağınıza bir miktar karbonatlı su dökerseniz sivrisinekleri uzaklaştırabilirsiniz.

undefined

Siğiller için selobant: Selobantlar çok pratikler ve her işi görüyorlar. Hatta siğilleri bile geçiriyorlar. Slobant, siğilleri önce gerdirir sonra da yok olmalarına yardımcı olur. Eğer siğiliniz 6 günlük veya daha uzun süredir varsa, siğillerin üzerindeki ölü deriyi çıkarana dek selobantı yapıştırıp çekin. Kolay ve pratik. 

undefined

Nane koklayın: Sabahları yorgun uyanıyorsanız ve gün içerisinde ayılmakta güçlük çekiyorsanız yüklü miktarda kafein almak yerine nane koklayabilirsiniz. Nane koklamak gün içerisinde dinç hissetmenize yardımcı olacaktır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.