banner913
banner932
banner1012

Erkek arkadaşınızdan bile daha romantik hayvanlar

banner1020

Sevgilinizden daha romantik hayvanların olduğunu biliyor muydunuz? Bu hayvanların yaşadığı romantizme özenecek, cesaretlerine hayran kalacaksınız.

banner974
Erkek arkadaşınızdan bile daha romantik hayvanlar

banner971

1. Japon kirpi balığı

Biraz yeteneğin kimseye zararı olmaz değil mi?! Bu kirpi balığı dişisini etkileyebilmek için kumlara simetrik şablonlar çizmeye bayılıyor.

2. Kameriye kuşu

Hiçbir hayvan kötü ve gösterişsiz bir yuvada zaman geçirmek istemez. Erkek kameriye kuşu dişisini etkilemek için kabuksuz meyve ve taçyapraklar gibi parlak nesneleri bir tente içinde sergiler. Eşini ikna edebilmek için yuvasına topladığı parlak nesnelerle gösterişli hale getirmeye çalışır.

3. Denizatları

Bir erkek denizatı hamile kalmadan önce, dişi ile birlikte yüz yüze yüzmeye başlar. Renk değiştirerek, kuyruklarını birleştiren denizatları bu sayede birbirlerine kur dansı yaparlar. Çift, bu dans ile her sabah birbirini selamlıyor. Ayrıca erkekler 200 kadar yavruyu taşıyıp, doğurabiliyor.

 

4. Albatroslar

Bu deniz kuşları 50 yıldan uzun süre yaşayabildikleri için hayatları boyunca çiftleşirler. Albatros kuşlarının bazı türlerinin cinsel olgunluğa ulaşması 10 yıl sürmektedir. İnsanlar gibi albatros gençleri de büyüklerinden, dans figürleri, işaret ve çiftleşme ritüeli oluşturan seslerini gözlemleyerek öğrenirler.

5. Primat

Primatlar, insanlar gibi yüz yüze sevişebilen canlı türlerinden biridir. Onlar da insanlar gibi birbirlerinin gözlerinin içine bakarak, sarılır ve öpüşürler. 

6. Cennet kuşu

Cennet kuşları dişisine yaklaşmadan önce tüylerini genişletiyor ve dans ediyor. Eğer tüyleri yeterince aydınlık ve çekici görünüyorsa dişilerinin dikkati çekmiş olurlar.

7. Manakingiller

Manakingiller, dişisini etkilemek için dans pistini ölü yapraklardan ve pisliklerden temizliyor. Ve sonra hünerlerini sergiliyor. Aşk için kimsenin yapamayacağı şey yok!

8. Deniz samurları

Yemek yeme, dinlenme ve uyku zamanlarında su samurları hep birliktedirler. Uyku zamanlarında sırtüstü el ele tutuşarak birlikte uyurlar.

9. Kertenkeleler

Erkek kertenkeleler, dişisi sıcak kucağında rahat uyusun diye tellere ters tutunurlar. 

10. Aşk kuşları

Muhabbet kuşları ile çok uzun zamandan bu yana iç içe yaşamaktayız. Sadece iki aylık olduklarında kendilerine eş seçerler, hayatlarını yan yana oturarak ve birbirlerine sarılarak geçirirler.

11. Gentoo Pengueni

Her insan bir hediye vermeden karşı cinse teklif edemez. Erkek Gentoo Penguenleri de aynı insanlar gibi kendine uygun özel bir eş buldukları zaman sahildeki en akıcı, en mükemmel çakıl taşını arayıp bulurlar ve çakıl taşı tek taşlı yüzük anlamına gelir onlar için  Eğer dişi penguen taşı sevip yuvaya koyarsa erkeği kabul etmiş demektir.

Gentoo Pengueni ile ilgili görsel sonucu

12. Fil

Filler son derece güçlü ama sevdiklerine geldiğinde o kadar naziktirler ki görmeniz gerekir.

İlgili resim

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.