banner913
banner932
banner1012

En garip işten kovulma nedenleri

banner1020

Çoğu insan şu veya bu sebepten çalıştığı yerden kovulmuştur ama aşağıdaki sebeplerden kovulan başka insanlar var mıdır, işte ondan emin değiliz. Dünyanın en garip ama gerçekten yaşanmış kovulma hikayelerinden 15 tanesini topladık.

banner974
En garip işten kovulma nedenleri

banner971

 

 

1. Mark Musarella

Mark-Musarella
Acil tıp teknisyenliği yapan Mark Musarella, görev icabı gittiği yerde bulunan cinayete kurban gitmiş maktülün fotoğrafını çekip facebook profilinde paylaştığı için anında kovuluyor. Mark sen de kaşınmışsın be kardeşim.

2. Richard Eggers

Richard-Eggers
Richard Eggers 1963’te bir mukavvayı para gibi kesip çamaşır makinesini çalıştırmak için kullandığı için, tam 49 yıl sonra 2012’de işten atılıyor. Abimiz bahtsızlığın kitabını yazmış resmen.

3. John Preston

John-Preston
John Preston, ofiste devamlı Seinfeld dizisindeki şakaları yaptığı için işinden oluyor. Ne zaman biri hapşırsa “Bless you!” demek yerine “You’re so good looking!” dediği için şikayet edilen Preston, nihayetinde kovuluyor.

4. Micah Grimes

Micah-Grimes
Dallas’taki Covenant Okulu’nda bir kız basketbol takımının antrenörü olan Micah Grimes, 2009’da 100-0 kazandıkları bir maçtan sonra özür dilemediği için işinden oldu. Bizce hak etmiş, 100-0 nedir insafsız Micah?

5. Filippa Hamilton

Filippa-Hamilton
178 boyunda ve 54 kilo olan Filippa, şişman olduğu gerekçesiyle 8 yıldır çalıştığı moda devi Ralph Lauren’den kovuluyor. Ne yapsın kadın iyice zayıflayıp atmosfere mi karışsın kardeşim?

6. Juan Canales

Juan-Canales
Florida’da bir restoranda garsonluk yapan Juan Canales, işyerinin hemen dışında bir kadının arabasının çalındığını görüp hemen olay yerine koşuyor ve hırsızı etkisiz hale getirip kadını kurtarıyor. Peki bu kahramanlığın karşılığı ne oluyor? Restoranı izinsiz terk ettiği için kovulmak. Hiç sevilmiyormuşsun Juan kardeşim ya. Fırsat kolluyorlarmış resmen.

7. Muller Tamas

Muller-Tamas
Vodafone’un Macaristan’daki pazarlama departmanında çalışan Muller Tamas, şirketin en büyük rakiplerinden biri olan T-Mobile hakkındaki komik bir tweet’i retweetlediği için kovuluyor. Tweet gerçekten komiktir inşallah.

8. Vicki Walker

Vicki-Walker
Yeni Zelandalı Vicki Walker, iş arkadaşlarına toplu halde gönderdiği bir e-mail’e eklediği formları düzgün şekilde doldurmaları konusundaki talimatları koyu ve büyük harflerle yazdığı için görevden alınıyor. E adamlar anlamıyorsa Vicki ne yapsın arkadaş?

9. Kimberley Swann

Kimberley Swann
İşyerinde otururken Facebook durumuna “İş yerinde sıkılıyorum.” yazan Kimberley’e, patronu “madem sıkılıyorsun, seni fazla tutmayalım” diyerek yol vermiş. Ben burada tek kabahatli görüyorum, o da Mark Zuckerberg. Niye gaza getiriyorsun insanları Mark?

10. Melissa Nelson

Melissa-Nelson
10 yıl aynı diş hekiminin yanında çalışan Melissa, ki kendisi evli ve çocuğu var, diş hekiminin karısının da baskılarıyla “seksi” olduğu için işinden kovuluyor. Daha da tuhafı, iş mahkemeye gidiyor ve mahkeme Melissa’nın işi için “fazla seksi” olduğuna karar vererek patronu haklı buluyor. Enteresan.

11. Stacey Fearnall

Stacey-Fearnall
Stacey 2008 yılında Kanada’da garsonluk yaparken, bir kanserle mücadele vakfına para toplamak amacıyla kafasını tıraş ettirdiği için kovuluyor. İnsanlık ölmüş be kardeşim.

12. Josefina Hernandez

Josefina-Hernandez
Uzun zamandır Walgreens’te (drugstore) çalışan diyabet hastası Josefina, hipoglisemi nöbeti gelince kan şekerini arttırmak için 1.39 dolarlık cipslerden bir tane açıp yediği için işinden kovuluyor. Ayıptır.

13. Daniel Cambridge

Daniel-Cambridge
İngiltere’de bir kitap deposunda çalışan Daniel, çok fazla gaz çıkardığı için yönetime tam 35 tane şikayet gidince işten çıkartılıyor. Savunmasında bu durumun kullandığı antidepresanların bir yan etkisi olduğunu savunsa da, yemezler Daniel kardeşim yemezler.

14. Tomas Lopez

Tomas-Lopez
Cankurtaran Tomas Lopez, plajın kendi bölgesinin dışındaki bir noktasında boğulmak üzere olan bir adamı kurtarmaya gittiği için işinden oluyor. Bunun üzerine iş arkadaşları durumu protesto etmek için istifa edince Tomas geri çağırılıyor ama bu sefer de kendisi işi kabul etmiyor. Tomas Lopez adamdır.

15. Cassandre Fiering

Cassandre-Fiering
New York Bronx’ta öğretmenlik yapan Cassandre Fiering, dördüncü sınıf öğrencilerinden ilişki tavsiyesi isteyince okuldan kovuluyor. Cassandra Hanım napıyosunuz, iyi misiniz?

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.