banner913
banner932
banner1012

ABD’nin konuştuğu adama büyü yaptılar

banner1020

Adı taciz iddialarıyla uzun süre ABD basınının gündemini meşgul eden Brett Kavanaugh'a karşı ilginç bir grup harekete geçti. New York'ta ayin düzenleyen bir grup 'cadı', Yüksek Mahkeme Yargıcı Brett Kavanaugh'a büyü yaptı.

banner974
ABD’nin konuştuğu adama büyü yaptılar

banner971

Ayini düzenleyenler arasında yer alan Dakota Bracciale, yapılan büyünün ayrıntılarını veremeyeceklerini ancak bunun, “Brett Kavanaugh’nun gerçek yüzünü ortaya çıkarmayı, zarar vermeyi ve başarısız olmasını sağlamayı” amaçladığını söyledi.

ABD’nin konuştuğu adama büyü yaptılar

Organizatörler, büyünün ne zaman etkisini göstereceği yönündeki bir soruya ise bunun en kısa zamanda olmasını beklediklerini belirterek, “Bununla birlikte bu tarz durumlarda kesin bir takvim vermek mümkün değil” yanıtını verdiler.

Onlarca kişinin katıldığı ayin, internet üzerinden de canlı yayınlandı.

kavanaugh-ayin-reuters3

California eyaletinden Katolik Rahip Gary Thomas da bugün düzenleyeceği ayinde büyünün bozulması için dua edeceğini açıkladı.

kavanaugh-ayin-reuters4

Kavanaugh, Trump tarafından aday gösterildikten sonra taciz iddialarının hedefi olmuş, ancak ‘net kanıt’ ortaya sürülememesi üzerine Yüksek Mahkeme üyeliğine seçilmişti

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.