banner913
banner932
banner1012

UKÜ ev sahibi avantajını kullandı

banner1020

banner974
UKÜ ev sahibi avantajını kullandı

banner971

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen “U19 Erkek Hentbol Ligi” Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) CIU Arena Spor Kompleksi’nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) arasında gerçekleşen müsabakada, UKÜ güçlü rakibi MGA’yı 25-22 mağlup etti.  Konu hakkında açıklama yapan UKÜ Spor Koordinatörü Tarkan Kayaş, “Kendi evimizde olmanın avantajını da kullanarak galip geldik” şeklinde konuştu. Ligin yeni başlamasından dolayı oyuncuların tam olarak hazır olmadığını belirten Kayaş, lig ilerledikçe sahada özlenen hentbolu mücadeleci bir şekilde oynayabileceklerini açıkladı. Kayaş, önemli olanın kötü oynarken de kazanabilmek olduğunu dile getirerek, yaşadığı galibiyetin başarısı için mutlu olduğunu kaydetti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.