banner913
banner932
banner1012

‘Tut Elimi’ çocukları ayakkabılarına kavuştu

banner1020

“Tut Elimi Projesi” kapsamında ilkokul üçüncü sınıf çocuklarına, spor ayakkabısı dağıtıldı

banner974
‘Tut Elimi’ çocukları ayakkabılarına kavuştu

banner971

Hentbol Federasyonu’nun Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde yürüttüğü “Tut Elimi Projesi” kapsamında ilkokul 3’üncü sınıf çocuklara yönelik verilen ücretsiz hentbol eğitimi devam ediyor.

Başbakanlık, Spor Dairesi, TC Lefkoşa Büyükelçiliği yardımları ile devam eden projede çocuklar Ocak ayından beridir hentbol eğitimi alıyorlar. Hentbol Federasyonu eğitmenleri tarafından haftanın 2 günü farklı salonlarda sürdürülen hentbol eğitimlerinde dün çocuklara spor ayakkabı da dağıtıldı. Forma, şort ve eşofmanın ardından 80’e yakın çocuğa spor ayakkabı da dağıtıldı.

Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’nda bir araya gelen çocuklara TC Lefkoşa Büyükelçiliği Gençlik ve Spor Koordinatörü Semattin Öztürk ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu birer konuşma yaparak başarılar dileklerinde bulundu.

Mayıs ayı sonunda tamamlanacak olan projenin sonunda çocuklara hem hünerlerini gösterebilecekleri hem de eğlenebilecekleri bir hentbol şöleni düzenlenecek ve projenin bir sonraki adımı için planlama yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.