banner913
banner932
banner1012

İlk finalistler belirlendi

banner1020

Tüm gelirinin Nefes Demirpençe’ye bağışlanacağı Hentbol KTSYD Kupası’nda yarı finalin ilk maçları dün (19 Mart Pazar) oynandı. Kadınlarda YDÜ erkeklerde ise DAÜ finale yükseldi

banner974
İlk finalistler belirlendi

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile Hentbol Federasyonu işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Hentbol KTSYD Kupası’nda finale yükselen ilk takımlar dün akşam oynanan maçlarla belirlendi.

Tüm gelirinin kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Nefes Demirpençe’ye bağışlanacağı KTSYD Kupası’nda yarı final maçlarında Kadınlarda Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni (UKÜ) 26-20 mağlup ederek finale yükseldi.  Gecenin ikinci maçında ise erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), UKÜ’yü çekişmeli geçen maçta 27-26 yenerek finale yükseldi.

Kadınlarda ve erkeklerde finale yükselecek diğer takımlar bu akşam UKÜ Arena’da oynanacak karşılaşmalarda belli olacak.

BUGÜN (UKÜ ARENA)

Yarı Final

18.00: Esentepe-DAÜ (Kadınlar)

20.00: YDÜ-MGA (Erkekler)

22 MART ÇARŞAMBA (ATATÜRK SPOR SALONU)

Finaller

18.00: Kadınlar Finali

20.00: Erkekler Finali

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.