banner913
banner932
banner1012

Hentbolun kraliçesi ameliyat oluyor

banner1020

Hentbolumuzun önemli isimlerinden eski gol kraliçesi Ajda Mutlu, dizinden yaşadığı sakatlıktan kurtulup hentbola dönmek için ameliyat olacak

banner974
Hentbolun kraliçesi ameliyat oluyor

banner971

Hentbolumuzun ve Esentepe Salon Sporları Kulübü’nün en önemli isimlerinden Ajda Mutlu, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıktan henüz kurtulamadı.

Birçok kez farklı kategorilerde gol kraliçesi olan Ajda Mutlu, dizinden yaşadığı sakatlıktan kurtulup hentbola dönmek için ameliyat olacak.

Pazartesi günü MR çektiren Ajda Mutlu, Cuma günü akşam üzeri saat 17.00'de Dr Hüseyin Kalgay tarafından ameliyat edilecek. Ajda Mutlu, Esentepe Belediyesi başkanı olan Cemal Erdoğan’ın başkanlığını yürüttüğü Esentepe Salon Sporları Kulübü tarafından ameliyat ettirilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.