banner913
banner932
banner1012

Hentbolda kupa akşamı

banner1020

Hentbol Federasyonu Kupası erkeklerde ve kadınlarda bu akşam oynanacak final maçları ile sahibini bulacak

banner974
Hentbolda kupa akşamı

banner971

Hentbol Federasyonu Kupasında erkekler finalistlerinin belirlenmesinin ardından dün de kadınlarda final oynayacak takımlar belli olmuştu.

Hentbol Federasyonu Kupası erkekler finalinde Gençlik Gücü (GG) ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) takımları karşı karşıya gelecek. Kadınlarda önceki akşam oynanan yarı final maçında ikinci uzatma bölümünde rakibi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesine 35-34’lük skorla üstünlük sağlamayı başaran DAÜ finalde YDÜ’nün rakibi oldu.

CIU Arenada

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi CIU Arena Spor Salonu’nda bugün oynanacak Hentbol Federasyonu Kupası final maçlarında kadınlarda ve erkeklerde kupa sahibini bulacak.

Final gecesinde ilk olarak kadınlar karşı karşıya gelecek. Geçen yılın seri başı takımı Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile DAÜ saat 18.00’da kupa için kozlarını paylaşacak.

Hentbol Federasyonu Kupası Erkekler finalinde ise, yarı finalde DAÜ’yü kupadan saf dışı bırakan bu yılın yenilgisiz takımı Gençlik Gücü ile YDÜ’yü eleyen Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) karşılaşacak.

Hentbol Federasyon Kupası final programı:

2 Mayıs Perşembe

Saat 18.00: YDÜ-DAÜ (Kadınlar finali)

Saat 19.45: UKÜ-GG (Erkekler finali)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.