banner913
banner932
banner1012

Hentbolda KTSYD Kupası finali günü

banner1020

Tüm gelirinin Nefes Demirpençe’ye bağışlanacağı Hentbol KTSYD Kupası’nda final karşılaşmaları bu akşam oynanacak

banner974
Hentbolda KTSYD Kupası finali günü

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile Hentbol Federasyonu işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen ve tüm gelirinin 6 yaşındaki Nefes Demirpençe’ye bağışlanacağı ‘Hentbol KTSYD Kupası’nda final karşılaşmaları bu akşam oynanacak.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmalarda kadınlarda Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) maçı 18.00’de, erkeklerde YDÜ-DAÜ maçı ise 20.00’de başlayacak. Final maçlarını Nefes Demirpençe de ailesiyle izleyecek.

KTSYD Yönetim Kurulu, bilet satışlarına ciddi bir talebin olduğunu ifade ederek, final gününde de salonda bilet satışlarının devam edeceğini duyurdu. Biletlerin 10 TL’den satışa sunulduğu ifade edildi. YDÜ ve DAÜ’nün hem erkek hem de kadın takımlarının da final karşılaşmasına özel bir şeyler hazırlayacağı öğrenilirken; siyasilerin, sporseverlerin ve spor yazarlarının da final maçlarına büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Önceki gün oynanan yarı final karşılaşmalarını yerinde takip eden Nefes Demirpençe’nin de final karşılaşmasında da salonda olacağı öğrenilirken, minik Nefes’in bu final için çok heyecanlı olduğu ve kendisi için düzenlenen turnuvadan büyük keyif aldığı öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.