banner913
banner932
banner1012

Hentbol Federasyonu'ndan, bir ilk

banner1020

Hentbol Federasyonu, bir ilke imza atarken Küçükler Ligi düzenledi. Ligin adı ise Özgün Atakan Küçükler Ligi olarak belirlendi

banner974
Hentbol Federasyonu'ndan, bir ilk

banner971

Soydan SAKALLI

Mustafa Akyön başkanlığındaki yönetim kurulunun, büyük ivme kazandırdığı Hentbol Federasyonu, bir ilke daha imza atıyor.

Hentbol Federasyonu ilk kez Küçükler Ligi düzenledi. 5 Ekim 2017 tarihinde Küçükler Ligi maçları oynanmaya başlayacak. Küçük erkek ve küçük kız kategorilerinde düzenlenecek olan ligde erkekler kategorisinde 4, kızlar kategorisinde ise 5 takım mücadele edecekler.

Hentbol Federasyonu, Küçükler Ligi için büyük bir de vefa örneği sergiledi. Yıllarca Hentbol Federasyonu bünyesinde hakemlik ve Merkez Hakem Kurulu başkanlığı yapmış olan Derviş Atakan'ın merhum oğlu Özgün Atakan'ın ismi Küçükler Ligi'ne verildi. Ligin adı, Özgün Atakan Küçükler Ligi olarak isimlendirdi.

Yükseliş tesislerini açacak

Hentbolun önemli kulüplerinden Yükseliş Hentbol İhtisas Kulübü, Gönyeli baraj bölgesinde, inşa ettiği yeni tesislerinin açılışını Cumartesi günü saat 15:00'te gerçekleştirecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.