banner913
banner932
banner1012

Goller ‘Nefes’ için atılacak

banner1020

KTSYD ile Hentbol Federasyonu işbirliğinde organize edilecek olan Hentbol KTSYD Kupası’ndan elde edilecek gelir, kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Nefes Demirpençe’ye bağışlanacak

banner974
Goller ‘Nefes’ için atılacak

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) uzun yıllar futbolda gerçekleştirdiği ve bu yıl basketbolla devam ettirdiği KTSYD Kupası’nı bu kez hentbol için yapıyor. Hentbol Federasyonu ile KTSYD işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Hentbol KTSYD Kupası, Büyük Kadınlar ve Büyük Erkekler arasında yapılacak. Kupaya liglerdeki tüm takımlar katılacak.

KTSYD’den yapılan açıklamaya göre kupadan elde edilecek tüm gelirin bir süredir nörolastom tümörüyle mücadele eden 6 yaşındaki Nefes Demirpençe’nin tedavisi için katkı olarak kullanılacak. “Hentbol tutkumuza bir ‘NEFES’ de siz verin” sloganıyla gerçekleşecek olan KTSYD Kupası için tüm maçlara giriş ücretsiz olacak, dileyen sporseverler 10 TL’lik yardım biletlerinden alarak Nefes Demirpençe’ye destek olabilecek.

Gerçekleşecek Hentbol KTSYD Kupası ile ilgili basın toplantısı ve kura çekimi bugün saat 14.30’da KTSYD Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Toplantıda KTSYD Başkanı Çelen Oben ve Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön açıklamalarda bulunacak. Kupa 18 Mart Cumartesi günü başlayacak, final karşılaşmaları ise 22 Mart Çarşamba günü oynanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.