banner913
banner932
banner1012

Goller Deniz Festivali’nde atılıyor

banner1020

İskele Belediyesi 2. Deniz Festivali Hentbol Turnuvası ile start aldı. Üç kategoride toplam 20 takımın mücadele ettiği turnuvada bugün final maçları oynanacak

banner974
Goller Deniz Festivali’nde atılıyor

banner971

İskele Belediyesi’nin katkılarıyla, KKTC Hentbol Federasyonu tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ve 2 gün sürecek 11. Plaj Hentbol Turnuvası  dün KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön'ün de eşliğinde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun atışıyla başladı. İskele Belediyesi 2. Deniz Festivali bünyesinde yer alacak turnuva denizi ve sahili ile göz dolduran İskele Belediyesi Halk (Makenzi) Plajı’nda bugün oynanacak final maçlarıyla tamamlanacak.

160 SPORCU MÜCADELE EDECEK
3 kategoriden oluşan Havadis Gazetesi ile Cemer Su’nun sponsor olduğu 11. Plaj Hentbol Turnuvası’nda yıldız kızlarda 8, büyük erkeklerde 7, büyük kadınlarda 5 olmak üzere toplam 20 takım mücadele edecek. Her bir takımı 8 sporcudan oluşan toplam 160 sporcunun ter dökeceği turnuva bugünkü final karşılaşmaları ile son bulacak. Yaklaşık 40 maçın sonunda ilk ikiye girmeye hak kazanan takımlara kupa ve madalyaları taktim edilecek.

SADIKOĞLU: “SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN GÖREVİ”
Turnuvanın açılış atışını yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu yıl 2.’si düzenlenen Deniz Festivali’ni Hentbol Turnuvası ile açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Bu tür etkinlerin gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığını, daha sağlıklı bireyler yetişmesine olanak sağladığına dikkat çeken Sadıkoğlu böylesi anlamlı etkinliği İskele Belediyesi Halk Plajı’nda düzenleyen KKTC Hentbol Federasyonu yetkililerine de teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.