banner913
banner932
banner1012

GG hentbol takımına destek artıyor

banner1020

Final hedefleyen Gençlik Gücü Hentbol Takımı’nın forma sponsorlarına Sistem Co. Ltd. Şirketi de katıldı. Başkan Zeeb Choudhry, “Sponsorlarımız arttıkça, takım oyuncularının kendilerine güveni de artıyor” dedi

banner974
GG hentbol takımına destek artıyor

banner971

Uzun bir süre sonra yeniden oluşturulan Gençlik Gücü Hentbol Takımı’nın forma sponsorlarına bir yenisi daha eklendi. Umut Öksüz’den sonra Sistem Co. Ltd. Şirketi de Gençlik Gücü Hentbol Takımı’na forma sponsoru oldu.

 Sezona final hedefleyerek hazırlanan Gençlik Gücü Hentbol Takımı’nın sorma sponsorlarının artması en çok takım sorumlusu Zeeb Choudhry’yi memnun etti. Sistem Co. Ltd. Şirketi’nin forma sponsorluğu ile güçlerine güç katıldığını açıklayan Zeeb Choudhry, “Sponsorlarımız arttıkça, takım oyuncularının kendilerine güveni de artıyor. Oyuncularımızın güvenlerinin artması ise, bizleri hedefimize bir adım daha yaklaştırır” şeklinde konuştu.

Gençlik Gücü Hentbol Takım Sorumlusu Zeeb Choudhry, yeni forma sponsoru Sistem Co. Ltd. Şirketi direktörleri Emre Erosal ve Enis Erosal’a birer GG Hentbol Takım Forması vererek teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.