banner913
banner932
banner1012

Gençlik Gücü ve DAÜ yarı finalde

banner1020

KTSYD Hentbol Kupası erkeklerde ilk karşılaşmalar dün akşam oynandı

banner974
Gençlik Gücü ve DAÜ yarı finalde

banner971

KKTC Hentbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin (KTSYD) birlikte organize ettikleri KTSYD Hentbol Kupası’nda ikinci karşılaşmalar dün akşam oynandı. İlk gün karşılaşmaları sonunda büyük kadınlarda Esentepe ile YDÜ yarı finale yükselirken dün gece oynanan büyük erkekler karşılaşmaları sonunda Gençlik Gücü ve DAÜ de yarı finale adlarını yazdıran takımlar oldular.
UKÜ Arena’da gecenin ilk maçı Gençlik Gücü ile Yükseliş arasında oynandı. Karşılaşmada rakibine oranla daha üstün olan taraf Gençlik Gücü’ydü ve ilk yarısını da 23-10 önde tamamlayan Gençlik Gücü karşılaşmadan 37-28’lik galibiyetle ayrılarak yarı finalde MGA’nın rakibi oldu.
Gecenin ikinci maçında ise DAÜ ile UKÜ takımları karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadelenin izlendiği karşılaşmada gülen taraf DAÜ oldu. İlk yarısı 14-13 DAÜ’nün üstünlüğünde tamamlanan karşılaşmanın son 6 dakikasına 24-24 eşitlikle girdiler. Bu dakikadan sonra daha az yapan DAÜ, UKÜ’yü 29-26 mağlup etmeyi başardı adını yarı finale YDÜ’nün rakibi olarak yazdırdı.

KTSYD Hentbol Kupası’na bu akşam oynanacak yarı final büyük kadınlar maçları ile devam edilecek. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:
18.00 UKÜ-Esentepe
19.30 DİGEM-YDÜ
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.