banner913
banner932
banner1012

Anafartalar Lisesi Aksaray'da saldırıya uğradı

banner1020

Türkiye Liselerarası Hentbol Birinciliğinde yarı final maçlarında Aksaray grubunda mücadele eden Anafartalar Lisesi erkek takımı maçında olaylar çıkarken, bir sporcumuz hastanelik oldu

banner974
Anafartalar Lisesi Aksaray'da saldırıya uğradı

banner971

 Ülkemizde düzenlenen Liselerarası Hentbol Birinciliğinde şampiyon olarak Türkiye finallerine giden Anafartalar Lisesi hentbol erkek takımının bugün oynadığı maçta büyük kavga çıktı.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri Hentbol branşı Gençler Kategorisi yarı final maçlarında Aksaray grubunda mücadele eden Anafartalar Lisesi erkek takımı maçında olaylar çıktı. Aksaray Spor Salonunda yaşanan olayları polis yatıştırdı. Maçın bitimine kısa süre kala karşılıklı itişmelerle başlayan olaylarda yumruklar ve tekmeler atıldı.

Tribünlerden seyircilerin de salona inmesi ile Anafartalar Lisesi sporcuları çok zor anlar yaşadılar.

Olaylar sırasında darp edilen sporcularımızdan Celal Emre Tunç hastanelik olurken, kaburga kemiğinde bir çatlak olduğu ancak durumunu iyi olduğu öğrenildi.

Çıkan olaylar hakkında bilgilendirilen Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile Spor Dairesi müdürü Alkan Değirmencioğlu bölge TC Spor İl Müdürlüğü ve KKTC Ankara Elçiliği ile hemen temas kurdular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.