banner913
banner932
banner1012

Akıncı, hentbolda Cumhurbaşkanlığı Kupası müjdesi verdi

banner1020

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Hentbol Federasyonu tarafından büyük kadınlar ve büyük erkekler kategorilerinde Cumhurbaşkanlığı Kupası organizasyonu düzenlenmesi talebine olumlu yanıt vererek her 2 kategoride Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın gelecek sezondan itibaren düzenlenmesini kararlaştırdı

banner974
Akıncı, hentbolda Cumhurbaşkanlığı Kupası müjdesi verdi

banner971

Çocuklar ve gençlerin geleceği için bağımlılıkla mücadele edilmesi temasıyla düzenlenen 2018-2019 Yaşama Sporla Bağlan Hentbol Ligi ödül töreni dün akşam gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, eşi Meral Akıncı’yla birlikte yer aldığı törende dereceye giren takımlara ödüllerini verdi. Burada yaptığı konuşmada ödül töreninde sporcularla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Akıncı, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Hentbol Federasyonu’nun çok güzel bir projeye imza attığını ve sporun ne kadar yararlı bir araç olduğunun bir kere daha görüldüğünü kaydetti.

Sporun hem fiziksel bir aktivite olarak hem de sosyal sorumluluk alanı olarak kullanılabileceğini belirten Cumhurbaşkanı Akıncı, Hentbol Federasyonu’nun Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile birlikte düzenlediği, “Çocuk ve gençlerimizin geleceği için hentbolda bağımlılıkla mücadele yılı” temasıyla organize ettiği 2018-2019 Hentbol Ligi ve “Tut Elimi” projelerine imza atanları tebrik etti.

“El ele verip bir araya gelince, amaç da güzel olunca altından kalkamayacağımız bir iş yoktur” şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı, dezavantajlı ailelerin çocuklarını sporla tanıştırıp sosyal entegrasyonun sağlandığı Tut Elimi gibi projelerinin devamının gelmesinin öneminin altını çizdi ve Cumhurbaşkanlığı olarak projenin devamı için her türlü katkıya hazır olunduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Akıncı, Tut Elimi projesinin anlamı ve faydasının oldukça büyük olduğunu söyledi. Konuşmasının sonunda “Ödül almak çok önemli değil. Önemli olan katılmak, spor yapmak ve hentbol aracılığıyla da yararlı hizmetlere katkı yapmaktır” diyen Cumhurbaşkanı, ödül alan - almayan tüm sporcuları can-ı gönülden kutladı.

HENTBOLDA CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI MÜJDESİ
Gecede ayrıca, Hentbol Federasyonu tarafından büyük kadınlar ve büyük erkekler kategorilerinde Cumhurbaşkanlığı Kupası organizasyonu düzenlenmesi talebine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından olumlu yanıt verilerek her 2 kategoride Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın gelecek sezondan itibaren düzenlenmesi kararlaştırıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.