banner913
banner932
banner1012

Yunus Dougie Labrador’un Muhteşem Dostluğu

banner1020

Middleton’ın küçük bir kenti olan Tory Adası, gerek vatandaşlarının genellikle sanatçılardan oluşması, gerek doğal güzelliklerinin peri masalını andıran güzellere sahip olması, gerek de 130 kişilik nüfusun kendine bir kral seçerek kendilerini yönetmesini istemeleriyle kendinden bahsetmiş bir yer. Fakat biz hayvanseverlerin Tory adasını hatırlama şekli biraz daha farklı, çünkü bu samimi kentte kurulan çok tatlış bir dostluk var

banner974
Yunus Dougie Labrador’un Muhteşem Dostluğu

banner971

Yerel otellerden birinde yaşayan bej Labrador cinsi bir köpek hemen hemen her gün otelden marinaya doğru kısa bir yolculuk yapıyor.

Marinadaki merdivenleri teker teker indikten sonra suya dalan uzman yüzücü, dört patisiyle denizde açılmaya başlıyor.

Nereye ve neden gittiği ise içleri ısıtan cinsten. Çünkü onun merdivenleri indiği anı izleyen ve yaklaştığında burnunu çıkararak selamlayan arkadaşı Dougie onu bekliyor.

Dougie bir yunus ve bu sevimli kuçu her gün onca yolu arkadaşıyla suda oynayıp eğlenmek için yürüyor. Ada halkı tarafından her ikisi de ailenin birer üyesi olarak görülüyor.

Aşağıdaki videoda da botun ardına takılarak giden Dougie’den ayrılan köpek kıyıya tekrar yüzerek geri dönüyor ve üzerindeki ıslaklığı silkinerek atıyor.

 

Yarın yine aynı yerde buluşacaklarını bilerek ayrılan bu ikiliye kimsenin bunu öğretmediği biliniyor. Bu alışkanlık tamamen onların birbirlerine duyduğu dostluktan besleniyor

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.