banner913
banner932
banner1012

Temizlik için kullanılabilecek 8 şaşırtıcı ürün

banner1020

Bugüne kadar kullandığınız tüm temizlik malzemelerini unutun! Bu sıra dışı 8 ürün, en sevdiğiniz temizlik malzemelerinin yerine geçecek.

banner974
Temizlik için kullanılabilecek 8 şaşırtıcı ürün

banner971

Herkesin ev temizliğinde kullandığı birkaç favori ürünü vardır. Peki, evinizdeki bazı alanları hiç beklenmedik malzemelerle temizleyebileceğinizi biliyor musunuz? İşte buzdolabı, ecza dolabı ya da kilerde bulabileceğiniz ilginç temizlik malzemelerinden birkaçı...

Ketçap: 

Kıyafetlerde bıraktığı lekelerle kötü bir ün salan ketçapın tencere ve tavalardaki karartılar ve diğer lekeleri çözmeye yaradığını biliyor musunuz? Ayrıca gümüş parlatmak için de oldukça etkili bir çözümdür.

Beyaz Ekmek: 

Beyaz ekmek yapışkanlığı ile ünlüdür ki, bu özelliği geleneksel temizlik malzemelerinin çıkaramadığı lekelere müdahale etmek için kullanılabilir. Kırık cam parçalarını toplamak için de birebirdir.

Kahve Telvesi:

Kahve lekeleri de ketçap lekesi kadar ünlüdür ama kahve aynı zamanda koku emici özelliği ile de sık sık gündeme gelir. Evinizdeki istenmeyen kokuları önlemek için, belli köşelere kahve koyabilirsiniz.

Beyaz Pirinç: 

Uzun ince vazoları içine elinizi sokarak yıkayamıyorsanız, temizlemek için pirinç kullanabilirsiniz.

Alkolsüz İçecekler: 

Gazlı meşrubatları içmekten keyif alıyor olabilirsiniz ama başka amaçlara da hizmet edebileceklerini biliyor musunuz? Örneğin inatçı lekeleri sökmeye...

Hidrojen Peroksit: 

Yaralanana ya da hastalanana kadar ecza dolabının bir köşesinde unutulan hidrojen peroksit, temizlik konusunda da maharetlidir. Özellikle metal yüzeylerin temizliğinde etkili ve kullanışlıdır.

Mısır Nişastası: 

Mısır nişastası, kimi yemek tariflerindeki malzeme listesinde boy göstermek dışında temizlik için de kullanılabilir. Özellikle de halı temizliğinde oldukça etkilidir.

İspirto: 

Yaraları dezenfekte etmek ve iyileştirmek için kullanılan ispirto aslında çok yönlü temizleyicilerden biridir. Elektronik aletleri dezenfekte etmeye ve temizlemeye yarar, en zor lekelerden kurtulmanızı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.