banner913
banner932
banner1012

Su Faturanızı %30 Azaltan Garantili Fikirler

banner1020

Gelecek nesillere iyi bir dünya bırakmak için su tasarrufu çok önemlidir. Dünyada artık enerjinin doğru kullanılması çok çok önemlidir. Su da önemli enerji ve ihtiyaç kaynağı olduğunu düşünürsek idareli kullanmamız önem arz ediyor. Evlerimizde kullandığımız suyun bir de maddi olarak devlete fatura olarak ödediğimiz kısmı var. Bayanlar olarak genellikle temizlik yapmayı çok severiz ve sürekli su ile işimiz olur ama ay sonunda su faturası gelince ağzımız açık kalabilir. Yüksek gelen su faturalarının birçok nedeni var. Bu nedenleri ortadan kaldırarak su faturamızı düşürmemiz mümkün. Su faturalarının cebinizi yakmasını istemiyorsanız size sunacağımız önerileri dikkate alın. Bu bağlamda su faturanız %30 azalacak. Bu sunduğumuz fikirler denenmiş ve gerçekten yüzde otuz oranında su faturaları daha az gelmiştir. Sizlerde ekonomik olarak rahatlamak istiyorsanız garantili fikirlerimizi uygulayın. İşte o öneriler…

banner974
Su Faturanızı %30 Azaltan Garantili Fikirler

banner971

1) Evlerimizde en çok su  akıttığımız yerlerden birisi de tuvaletteki sifonlardır. Sifonunuzda daha az su kullanmak için sifonun içine sığabilecek büyüklükte plastik şişe yerleştirip haznesine daha az su dolmasını sağlayarak büyük su tasarrufu sağlayıp faturanız azalacak.

1)sufaturanızı yüzde 30 azaltacak garantili fikirler

2)Su faturanızı ay ay takip yaparak azaltabilirsiniz. Suyu ne kadar kullandığınızı tespit etmek için su ölçer taktırarak kontrolü sağlayabilirsiniz.

2) su faturasını azaltan yöntemler

3)Buharlaşma suyun uçmasını sağlar. Su uçunca da daha fazla su ihtiyacı ortaya çıkar. Evinizde çiçekleriniz var ise bunlar içinde su harcıyorsanız,çiçeklerinizi sabah ve akşam saatlerinde sulayınki su buharlaşıp uçmasın. Eğer böyle sularsanız çiçeklerinizi çok az sulayacaksınız ve su kullanımınız azalacak.

3) su faturasını azaltacak garantili yöntemler

4)En sık yapılan hata. Basit ama önemli tasarruf sağlanacak bir nokta. Dişlerinizi fırçalarken aynaya bakarsanız bu sırada da musluk açık kalır. Lütfen diş fırçalarken musluğu kapatın. Bu size maddi olarak geri dönecektir.

 4) su faturanızı yüzde 30 azaltacak garantili fikirler

5)Evlerimizdeki kettle’ı sürekli su ile doldurup kaynatıp boşa dökeriz bunu yapmayın. İhtiyacınızdan fazla su kaynatmayın. Bu size önemli tasarruf sağlayacaktır. Çünkü su ısıtıcı çok kullanılan alettir.

5) su faturalarınızı yüzde 30 azaltacak garantili fikirler

6)Yaz günleri musluktan akan suyun soğumasını beklerken suyu boş yere akıtıyoruz bunu yaparken akan suyu bir şişeye doldurup bunu temizlik yaparken kullanabilirsiniz.

6) su tasarruf yöntemleri

7)Çamaşır makinesini iyice dolmadan çalıştırmayın. Yarım dolan veya tek bir parça için çamaşır yıkamak aşırı su tüketmemize neden olacaktır.

7) su faturası nasıl azaltılır

8)Yağmur suları sürekli boşa yere akar gider. Yağmur sularının akıttığı boruların alt kısmına büyük kovalar yerleştirip bu biriktirdiğiniz suları bahçenizi yıkamak için kullanırsanız ödeme bedeli bir hayli azalacaktır.

8) su faturası böyle azaltılır

9)Musluklarınız evde çok fazladır. Musluklarınızın uç kısımlarına yağmurlama sistemi aparatları takarak daha az su ile çok su hissi yaratabilirsiniz. Bu aparatlar ciddi anlamda su tasarrufu sağlayıp faturalarınızın azalmasında başrol oynayacaktır.

9) su faturasını azaltacak etkili yöntemler

10)Bahçenize fazla su istemeyen bitkiler dikerek su tüketimini önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Bu sayede hem bahçeniz güzelleşecek hem de su faturanız azalacak.

10) su faturalarınız önemli ölçüde azalıyor

11)Su saatinizi sonuna kadar açmayın. Su sayacınızın kısık olarak açın ki musluklardan çok fazla tanzikli su gelerek boşa yere akmasın.

11) su faturasını azaltma yöntemleri

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.