banner913
banner932
banner1012

Sizi Çekici ve Karşı Konulamaz Yapan En Güçlü Özellikleriniz

banner1020

Burcunuz sizi diğerlerinden daha çekici ve karşı konulamaz yapan özelliklerinizi gösterme konusunda çok fazla ipucu veriyor. İşte burcunuza göre karşı tarafı en çok etkileyeceğiniz ve çekici görünen yanlarınız…

banner974
Sizi Çekici ve Karşı Konulamaz Yapan En Güçlü Özellikleriniz

banner971

Koç

Koç burçlarını çekici yapan şey cesaretleridir. Astrologlara göre koç burçları istediği şeyi elde etmeleriyle tanınıyor. Koçlar fırsatları değerlendirir ve cesur adımlar atar, onlarlayken hiç sıkılmaz ve heyecan duyarsınız.

Boğa

Genelde maddiyatçı oluşlarıyla tanınan Boğa burçları aynı zamanda çok duygusal ve şehvetlidir. Boğa burçları hayattaki iyi şeylerin değerini bilir. Rahatlatıcı bir müzik, lezzetli bir yiyecek ve şık dekorlar içinde gözünü ve gönlünü tatmin edecek şeyleri ararlar. Ve eğer sizle bunları paylaşırsa bilin ki siz onun için özelsiniz.

İkizler

Yaşamayı seven İkizler burçları çocuksu bir oyunculuğa ve herhangi bir konudan eğlence çıkarmaya bayılırlar. Bağımsızlığa ya da nefes alacak bir alana mı ihtiyacınız var? İkizler bunu size fazlasıyla verecektir. Yaşam dolu yönleriyle oldukça çekici bir yapıya sahip İkizler burcu insanları sizi biraz yorabilir.

Yengeç

Yengeç ihtiyaç duyulduğunda “sana şefkatle bakacağım” mesajı vererek tüm sevgisini hissettirir. Yengeç burçları size değer veriyorsa sizin için her şeyi yapacaklardır. Herkes kendisini dinleyecek ve huzurlu bir insan arar ve bu Yengeçleri vazgeçilmez kılan özellikleridir.

Aslan

Aslanlar spot ışıkları altında olmayı severler. Özellikle sevdikleri kişiyi de özel hissettiren Aslanlar, ormanın yakışıklı ve dikkat çekici Aslanıdır. Gözlerine baktığınızda kesinlikle büyüler.

Başak

Mükemmeliyetçi yapılarıyla tanınan Başak burçları aslında yüksek zeka seviyeleriyle dikkat çekerler. Astrologlara göre Başak burçları zodyağın seksi entelektüelleri olarak da tanımlanıyor.

Terazi

Terazi burçları yalnız olmayı sevmez. Bu yüzden bu onları mükemmel bir partner yapar. Teraziler sevdikleri için her şeyi yapar ve ilişkiyi en iyi şekilde sürdürmek için çabalar. Sonuç olarak Terazilere kalbinizden güvenebilirsiniz. Küçük ama güçlü romantik jestleri onların en çekici özelliğidir.

Akrep

Özellikle yatakta bir dinamit olarak bilinen Akrepler, sizi daha fazla yaşıyormuşsunuz gibi hissettirebilir. Tutkulu Akrep burçlarından etkilenerek onlarla birlikte olanlar unutamayacakları anlar yaşayabilirler.

Yay

Pek çok kişi gülümsemenin bir kadındaki en seksi ve çekici şey olduğu konusunda hemfikir olacaktır. Bu özellik Yay burcuna mensup kişilerin karşısındakinin kalbini çalmak için kullandığı en etkili silahtır.

Oğlak

Zodyağın en olgun burçlarından biri olan Oğlaklar, sağlam ve güvenilir yapılarıyla dikkat çeker. İnanabileceğiniz bir burç olan Oğlaklar, siz düştüğünüzde sizi yakalayacak ve siz kendinizden emin olmadığınızda size destek çıkacaktır. Genç yaşta olgunlaşan Oğlaklar, yaş aldıkça çok daha eğlenceli bir insana dönüşür bu da onları vazgeçilmez yapar.

Kova

Zodyağın en yaratıcı ve tutkulu burçlarından Kovalar yüksek enerjili sohbetlerin bir numaralı ismidir. Karşısındakine her zaman ayaklarını yere sağlam basıyormuş gibi hissettiren Kovalar hoşsohbet oluşlarıyla karşısındakini cezbeder.

Balık

Balık burçları romantizm konusunda en iyisini bilen burçtur ve bu konuyla ilgili tüm hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz kişidir. Nazik, kibar ve hayalperest ruhlarıyla ayaklarınızı yerden kesecektir

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.