banner913
banner932
banner1012

Size harika olduğunuzu hatırlatacak 9 şey

banner1020

Kötü bir gün geçiriyorsunuz ancak bunu tersine çevirebilirsiniz. Müthiş birisin ve bunun sadece hatırlatılması gerek! Size harika olduğunuzu hissetmenizi sağlayacak 9 yolumuz var. Bu etkinlikler sayesinde her zamankinden daha mutlu hissedeceksiniz.

banner974
Size harika olduğunuzu hatırlatacak 9 şey

banner971

1. Şimdiye kadar elde ettiğiniz bütün başarılarınızı bir deftere yazın

Kendinize ne kadar uzak olduğunuzu hatırlayın. Elde ettiğiniz bütün başarıları listelemek kendinizi oldukça iyi hissedeceksinizi sağlayacaktır. 

2. İyi arkadaşlarınızla vakit geçirin

Arkadaşlarınızı arayın ve onlara ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Zor zamanlarınızda arkadaşlarınız sizi yerden kaldıracak ve işte o zaman onlara sahip olduğunuz için çok şanslı hissedeceksiniz. 

3. Yapışkan kağıtlara olumlu notlar yazın

Yapışkan notlar yazdığınz olumlu kelimeleri aynanın, dolabın ve evinizdeki diğer eşyaların üzerine yapıştırın. Böylece bu kağıtlar sayesinde olumlu düşünmeyi hatırlayacaksınız. 

4. En sevdiğiniz kıyafeti giyin

Dışarıda iyi hissetmek, iç güveninizin artırmanıza yardımcı olacaktır.

5. Yürüyün veya koşun

Bedeninize bakmak ve biraz taze hava almak kendinizi daha iyi hissetmenize neden olur. Harekete geçerek kendinize biraz zaman ayırdığınıza sevineceksiniz.

6. Meditasyon

Meditasyon, zihninizi temizleyecek ve endişelerinizin gitmesini sağlayacaktır. Kendiniz hakkında sahip olduğunuz kötü düşüncelerin bile... Daha huzurlu hissedeceksiniz.

7. Kendine bir randevu ayarla

Ciddiyiz! Kendinize, bağımsız olmanın ve eğlendiğiniz şeyleri yapmanın ne kadar eğlenceli olduğunu gösterin.

8. Gönüllü ol

Başkalarına yardımcı olmak sadece iyi hissetmenizi sağlamaz aynı zamanda yaşadığınız hayat için ne kadar şanslı olduğunuzu da hatırlatır. Boş zamanınızda sokak hayvanları, evsiz insanlar için, kar amacı gütmeyen organizasyonlarda çalışın.

9. Kişisel bakım uygulayın

Kendinize öncelik vermek için zaman ayırın. Yapmak istediğiniz şeyleri yapın ve sağlıklı kalmaya özen gösterin. Zihninizi ve vücudunuzu besleyin. Bu sayede kendinizi her zamankinden daha iyi hissedeceksiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.