banner913
banner932
banner1012

Saç Kurutma Makinesi Kullanarak Çözebileceğiniz 5 Sorun

banner1020

Saç kurutma makinesinin hayatınızı kolaylaştıracak bu marifetlerini daha önce duymuş muydunuz?

banner974
Saç Kurutma Makinesi Kullanarak Çözebileceğiniz 5 Sorun

banner971

 

 

Saçlarınızı kurutmak ve şekil vermek için kullandığınız saç kurutma makinesini günlük hayattaki bazı sorunların pratik çözümünde de işinize yarayabilir.

Yeni aldığınız ayakkabı ayağınızı sıkıyorsa, kalın bir çorapla ayakkabınızı giyerek saç kurutma makinesiyle sıkan kısmı iyice ısıtın. Bu yöntem ayakkabınızın genişlemesine yardımcı olur.

Satın aldığınız ürünlerin üzerindeki sticker ve etiketleri yapıştığı yüzeyden rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Örneğin mutfak malzemelerinizin üzerindeki etiketleri çıkarmak için üzerine saç kurutma makinesiyle ısı verin.

Buharlanan banyo aynanızdaki buğulu görünümü yok etmek için ayna yüzeyine yaklaşık 15 cm mesafeden saç kurutma makinesi tutabilirsiniz.

Çocukların olduğu her evden aşina olduğumuz duvarlardaki kalem lekeleriyle başa çıkmak artık çok kolay… Kalem lekelerini saç kurutma makinesi ve nemli bir bez yardımıyla kolayca temizleyebilirsiniz.

Klavyenizin üzerinde biriken tozlardan kurtulmak için de saç kurutma makinesinden faydalanabilirsiniz. Kurutma makinenizi soğuk ayarında çalıştırarak tuşların üzerine tutabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.