banner913
banner932
banner1012

Köpek Polise Hüzünlü Veda

banner1020

Hayatımızın en önemli parçası olan dostlarımıza zamanı geldiğinde veda etmek zorunda kalmak hiç kolay değil. Özellikle de hiç beklenmedik şekilde ve bir hastalık yüzünden veda etmek zorunda kalıyorsak… Onlar hem dost hem çocuk hem aile haline geliyor bizler için. Michael için de öyleydi… Hunter, onun hem dostu hem çocuğu hem iş arkadaşı hem de can yoldaşıydı…

banner974
Köpek Polise Hüzünlü Veda

banner971

ABD’nin Connecticut eyaletinde bulunan bir emniyet şubesi geçtiğimiz günlerde çok acı bir haberle yıkıldı. En iyi ve en cesur yol arkadaşları artık onlarla birlikte olamayacaktı…

Hunter ile tanışın. Kendisi 10 yıl boyunca kendini görevine adamış kahraman bir köpekti. Ama son 1 haftadır iyi hissetmemeye başladı.

Sonuçları çıktığında veterinerler onu eğiten polis dostu Michael D’Aresta’ya belki de şu ana kadar onu en çok üzen haberi vermişti. Hunter’ın çok ileri evrede karaciğer kanseri vardı ve tedavisi yoktu. Bu nedenle de uyutulmasını tavsiye etmişlerdi.

Michael, bu haberle yıkıldı. 2007’den beri birlikte çalıştığı, suçla savaştığı, can dostu ve zorlu görevlerdeki ortağına veda etmek zorunda kalacaktı.

Emniyet şubede Hunter’ın hastalığını duyan herkes çok üzüldü. Bu nedenle onu hak ettiği veda ile uğurlamak istediler. Şubede Hunter için anma töreni düzenlendi. Polisler tören sırası oluşturarak Hunter’a nihai saygılarını göstermek istediler.

Artık yürümeye bile mecali kalmayan kahraman köpek 10 senelik hem can dostu hem ortağı Michael tarafından uyutulmak üzere son kez polis merkezinin kapısından taşındı…

Middletown Emniyet Müdürlüğü’nün Facebook hesabından yapılan paylaşımla da dostlarına veda etti.

“Hunter and polis memuru D’Aresta 10 yıl boyunca şubemizin çok büyük bir parçası oldular. Elinden gelenin en iyisini yaptı Hunter. Kendini işine böylesine adamış bir K-9. Yokluğunu hep hissedeceğiz. Huzur içinde uyu Hunter, çok iyiydin. Bu süreçte Michael ve ailesine de baş sağlığı diliyoruz.”

Cesareti ve dostluğu hiç unutulmayacak bir kahraman…

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.