banner913
banner932
banner1012

Kadınlar ve Hoşlandığı Erkekte Çekici Bulduğu Özellikler...

banner1020

Burçlar kişilik özelliklerimizi olduğu kadar ilişkilerimizi de etkiliyor. Bazı insanlar burçlara inanmasa da astrolojiye bir şans verirseniz sizi şaşırtabilir. Burçlara göre kadınların özelliklerinden yola çıkarak ilişkilerinde nelerden hoşlandıklarını nelere asla tahammül edemediklerini listeledik. Erkeklerin bu listeden birkaç tüyo almasında fayda var

banner974
Kadınlar ve Hoşlandığı Erkekte Çekici Bulduğu Özellikler...

banner971

Koç

koc-burcu
Koç burcu kadını hareketli, konuşkan ve girişimcidir. Akıl verilmesinden ve nasihat dinlemekten hoşlanmazlar. Bu yüzden karşısındaki erkekten korunmayı ve gözetilmeyi beklemezler. Onunla birlikte olmak isteyen erkeğin güçlü olmasını ister. Fazla romantiklikten hoşlanmazlar. Onların hoşuna gidecek şeyler genelde heyecanlı ve adrenalin dolu aktivitelerdir. Sportif ve enerjik erkeklerden etkilenirler. Birlikte yeni şeyler keşfedebileceği erkeklerle birlikte olmak isterler.

Boğa

boga-kadın
Sakin ve otoriter olan Boğa burcu kadınları girdikleri ortamda dikkat çekerler. Ayrıca maddi rahatlığa önem verirler. Bu açıdan bir erkekten önce aşk ve sevgi isterler, ikinci planda ise para vardır. İyi bir yaşam için paranın gerekliliğine inanırlar. Kendisi gibi çalışkan erkeklerden hoşlanırlar. Doğayı ve hayvanları seven erkeklerden de hoşlanırlar.

İkizler

ikizler-burcu-makyaji
İkizler kadınları neşeli, enerjik ve hareketlilerdir. Sürekli bir değişkenlik içindedirler. Bu nedenle uzun süre bir erkekle birlikte olmaları zordur. Kıskanç erkeklerle birlikte olmaları zordur. Zeki ve kültürlü erkeklerden hoşlanırlar. Ruhları her yaşta enerjik ve genç olduğundan orta yaşlarına geldiklerinde genç erkeklerle birlikte olabilirler. Gezgin erkeklerden hoşlanırlar ve flört etmeyi severler.

Yengeç

yengec-burcu
Yengeç kadınları evcimen, sıcak kanlı ve dürüst olurlar. Evcimen olma özelliklerinden dolayı karşısındaki erkekten çocuklarına iyi bir baba olmasını ve kendisine de bir baba gibi rehberlik etmesini beklerler. Ailesine ve evlerine düşkün oldukları için sevdiği kişiyle evinde vakit geçirmeyi ve ağırlamayı severler. Problemlerini çözebilen güçlü bir yapıya sahip olsalar da öneri almaktan hoşlanırlar. İhmal edilmeye tahammülleri yoktur, böyle bir durumda karşısındaki erkekten uzaklaşabilir.

Aslan

aslan-burcu-kadın
Aslan kadınları güçlü, kendine güvenen, cesur ve dürüst olurlar. Bu yüzden karşısındaki erkekten önce saygı beklerler. Eleştirilmeyi sevmezler. Sürekli iltifat beklerler. Mütevazilikten pek hoşlanmazlar, bu yüzden onu küçük mekanlar yerine gösterişli mekanlara götürmenizden hoşlanırlar. Çekingen ve romantik erkekler yerine mükemmelliyetçi ve başarılı erkeklerden hoşlanırlar.

Başak

basak-burcu-kadin
Başak burcu kadını sorumluluk sahibidir. Hırslı, idealist ve detaycıdır. Özellikle detaycılığı nedeniyle sürekli karşısındaki erkeği çözmeye çalışır. Bir erkeği çözümlemesi ne kadar uzun sürerse ilişki de o kadar uzun sürer. Zeki erkeklerden hoşlanırlar. Seveceği erkeğin şefkatli ve sevecen olması da önemlidir.

Terazi

terazi-burcu-kadin
Cazibeli ve estetik olan terazi kadınları iyi huylu ve sohbeti hoş insanlar olurlar. Bu nedenle ilişkilerinde de uyum isterler. Karşısındaki erkeğin her yönüyle -boy, kilo, aile yapısı, eğitimi, karakteri- kendiyle uyumlu olmasını bekler. Maç vb. şeyler izleyen erkeklerin bağırıp çağırmasından konuşurken kabalaşan erkeklerden hoşlanmayabilirler. Eğer karşısındaki erkeğin kendine uyduğundan eminse evlenmek için hiç tereddüt etmezler. Sanatçı ruhlu erkekleri sever ve etkilenirler.

Akrep

akrep-burcu-kadin
Akrep burcu kadınının ne yaparsa yapsın engel olamadığı bir özelliği vardır; kıskançlık. Bu yüzden karşısındaki erkekten bekleyeceği ilk şey güvendir. Onunla birlikteyken huzurlu ve güvende hissetmek ister. Geleceğini planlamayı seven akrep burcu kadınları ihaneti asla kabul edemezler ve sonucunda intikam almaktan çekinmezler. Onu anlayan ve tutkularına karşılık verebilen erkeklerden hoşlanırlar.

Yay

yay-burcu-kadin
Kültürlü ve alımlı yay kadınları hassas ve kırılgan olurlar. Kültürlü olmaları eğlence ve gezmeye olan meraklarıyla birleşince yabancı erkeklerden hoşlanmaları hiç de zor değildir. Sportif erkeklerden hoşlanırlar. Kısıtlanmaktan nefret ederler, bu nedenle kıskanç ve kısıtlayan erkeklerle asla birlikte olamazlar. Özgürlüğü kısıtlandığı anda hiçbir erkek onun için vazgeçilmez değildir.

Oğlak

oglak-burcu-kadin
Neşeli, evcimen, çalışkan ve dürüst oğlak burcu kadınları için güçlü olmak önemlidir. Karamsar bir ruh hali vardır ve kendine duvarlar örmeyi sever. Bu yüzden hoşlandığı erkeğe duygularını belli etmesi uzun sürebilir. Karşısındaki erkek acele ederse kaçar ve kabuğuna çekilir. Uzun süreli ilişkiler ister. Gerçekçidir, hayalperest değildir. Sıcak kanlı, komik ve sorumluluk sahibi erkeklerden hoşlanırlar. Ani kararları ve planları sevmezler.

Kova

kova-burcu-kadini
Özgürlüğüne düşkün, kararlı ve becerili kova kadınları çalışkanlardır. Giriştikleri her işte başarılı olmak isterler. Kısıtlanmaktan nefret ederler. Bu yüzden tutucu ve kıskanç erkeklerle olamazlar. Romantik erkeklerden çok maceracı erkeklerden hoşlanırlar. Hoşlandıkları erkekle önce arkadaş olmak isterler. Nerede, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz ama çok çabuk aşık olabilirler. Aşık oldukları hızda bıkma ihtimalleri de yüksektir.

Balık

balik-burcu-kadin
Tuttuğunu koparan, hırslı ve sempatik balık burcu kadınlarının sezgileri kuvvetlidir. Aynı zamanda oldukça romantik, duygusal ve hassas olurlar. Tüm bu yönleriyle yardıma ihtiyacı olan erkeklere asla dayanamazlar ve bu erkeklere aşık olmaları muhtemeldir. Sevdiği erkeğin hatalarını affeder ve kaprislerine göz yumar. Tüm bunlara rağmen karşılığında kabalık görürse sevdiği erkekten hızla uzaklaşabilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.