banner913
banner932
banner1012

En İyi Tatil Partneri Burçlar…

banner1020

Bir kişinin dostunuz olup olmadığını anlamak istiyorsanız, onunla tatile gidin! Ama çıktığınız tatilde doyasıya eğlenmek istiyorsanız o zaman yanınıza mutlaka sizin burcunuza en uyumlu burcu alın…

banner974
En İyi Tatil Partneri Burçlar…

banner971


 

Tüm yıl boyunca hayallerinizi süsleyen tatil planlarını nihayet harekete geçirme vakti geldi. Nerede kaç gün konaklanacak, oraya nasıl gidilecek, nereler gezilecek... Bunların hepsi tamam! Peki, ya gideceğiniz kişiler belli mi? 
Herhalde huzur bulmaya gittiğiniz yerde ruh hastası olarak dönmek ve sonunda da arkadaşsız kalmak istemezsiniz değil mi?
O zaman bize seyahat arkadaşınızın burcunu söyleyin, size kim olduğunu söyleyelim! İşte tatil planları yapmadan önce kimle tatile çıkacağınızı belirleyecek en iyi rehber: Hangi burç, hangi burçla tatile çıkmalı?

KOÇ BURCU

Daha önce gezip gördüğü yere tekrar gitmekten zevk alan kişiler olabilir ama bunlardan biri asla Koç olamaz! Koç burcunun kesinlikle macera tutkunu bir burçla ortak olup, doğanın içinde kaybolması lazım.
Bu da her daim, bulunduğu yerden yükseklere çıkmayı seven, kayalıklardan atlayıp, ölümsüzlüğe meydan okuduğunu sanan bir Oğlak’tan başkası olamaz.

BOĞA BURCU

Boğa burçlarını doğaya salsanız, kendine bir hamak bulup, akşama kadar sallanabilir. Tabii dağ, göl veya deniz manzaralı şık bir tatil köyündelerse…
Boğa'lar için tatil; tembellik, rahatlık, konfordur aynı Yengeç burçlarının hayallerini süsleyen tatil gibi… Yengeç'ler ev hayatını çok sevdikleri için evlerindeymiş gibi rahat ve güvende hissedeceği mekanları tercih ederler. Onlara deniz-kum-güneş vadedin, en iyi tatil arkadaşınız olabilirler.

İKİZLER BURCU

İşte tatil grubunun en kontrol delisi; İkizler! Bir tatil programında, aynı yerde uzun süre kalmaktansa kısa süreli konaklayarak çok yer görmeyi tercih eden İkizler burcunun mutlaka onun kadar enerjik ve yeni yerleri keşfetmeye aç bir burçla tatile çıkması gerekir.
Aktivitesi bol, hayatında yeni heyecanlara açık O burç da kesinlikle bir Başak olabilir. Başak burcuna yeterki aktivite olsun! İkizlerin sunduğu hiçbir programa “Hayır” demeyecektir.
Yalnız bu iki burca tek bir uyarımız var: Siz siz olun sakın internetinizin çekmediği bir yere gitmeyin. Sosyal medyadan uzak bir dakika bile tatilinizi anında korku filmine çevirebilir.

YENGEÇ BURCU

Anını yaşamak yerine geçmişinde takılı kalan Yengeç, daha önce gidip huzur bulduğu bir yere tekrar gidebilir! Tabii tek bir şartla: Deniz ve su kenarı olması şart! Büyük lüks oteller yerine küçük tatil köylerinde daha mutlu olan Yengeç’lerin yanında onun kadar mutluluk bulacak burç ise Akrep!
Tatilde sessizliği seven Akrep su kenarlarında kendini çok huzurlu hisseder.

ASLAN BURCU

Aslan burcu tatile çıkma kararı almışsa sizi uyaralım: Ağzınızda kuş tutsanız da yine Aslan’ın planını uygulayacaksınız!
Lüks kokan her yerde rahatça nefes alabilen Aslan burcunun yanında da bir o kadar konforuna düşkün bir burcun olması şart! O da rahatlığından ödün vermeyen bir Terazi olabilir.
Terazi burçları, hayatlarını resmen bir tiyatro sahnesiymiş gibi yaşadıkları için tatillerde sosyetik güzel gibi etrafta dolanırlar. Bu yüzden lüks oteller, onlar için ilk tercihtir.

BAŞAK BURCU

Başak burcu tatile çıkma kararı vermişse, yaptığı küçük hesapların karşılığını almış ve yeterince para biriktirmiş demektir.
Sağlığına bir şey olacak diye ödü kopan Başak burcu doğa içinde egzersiz yapabileceği sessiz ve sakin yer arayabilir.
Tatili fiziksel ve ruhsal sağlığını yenilemek için kullanan Başak burcu için en iyi tatil arkadaşı olmaya aday burç ise Balık. Balık burcunu upuzun kumsallar, deniz ve güneş fazlasıyla mutlu eder. Hatta denizle ilgili her sporu keyifle yapabilir.

TERAZİ BURCU

Bir Terazi burcu tek başına tatile çıkmışsa bilin ki tüm yıl boyunca gerçekten insanlardan nefret etmiş demektir. Sadece kalabalık içinde nefes alabilen Terazi için arkadaşlarıyla çıktığı her tatil “en iyi” tatildir.
Önceden hazırlanmış rotasyon yerine spontane programlardan hoşlanan Terazi için en ideal tatil arkadaşı ise kendisi gibi aykırı olan Kova’dır!
Bir Kova burcu, herkesin yaptığından farklı bir şey yapmak isteyecektir. Bağımsız ve asi ruhlu Kova önceden planlanmış programı belli turlar yerine keşfetmenin tadını çıkartacağı bir tatili her zaman tercih edecektir.

AKREP BURCU

Akrep burcu tatilde kimsenin onu rahatsız etmeyeceği bir yer ister. Tek şartı, popüler olsun yeter. Rahatına düşkünlüğüyle tanınan bu burcu asla şezlongdan kaldırıp, doğa yürüyüşüne çıkaramazsınız!
Akrep burcu otele bir kere check-in yapıyorsa, iştahı doymadan, güneş iliklerine kadar işlemeden asla orayı terk etmez! Bu yüzden yanına, onun kadar midesine ve rahatına düşkün bir kişi lazım ki bu burcun da Boğa olduğu fazlasıyla aşikar.

YAY BURCU

Seyahat denince akla ilk gelen burçlardan Yay; bulunduğu yerden ne kadar uzağa gidebilirse o kadar mutlu olur. Hayat her zaman onlara güzel olduğu için yeni ve egzotik yerler görmek onlar için “en eğlenceli” tatil planıdır. Bu yüzden kendileri gibi özgür ruha ihtiyaçları vardır ki bu denli cesur yürek bir tek Kova olabilir.
Yalnız Kova burcu ile tatile çıktığınızda “cesaret” kavramına biraz limit getirmek zorunda kalabilirsiniz. Keza bir sabah sizi yaka paça çevre örgütlerinin düzenlediği sahilleri temiz tutma kampanyası içine sürükleyebilir.

OĞLAK BURCU

“Yüksek yüksek tepeler…” eşliğinde dağın zirvesinde görebileceğiniz Oğlak burcu için tırmanabileceği bir tepe veya kayalık yeterlidir. Bu yüzden yanına kondisyonu sağlam bir burç lazım; o da Başak!
Her konuda titiz olan Başak burcu normal hayatta da fiziğine çok önem verir. Bu yüzden ona tatil planıyla gideceksiniz, listede ekstrem sporların olması şart!

KOVA BURCU

Kendisini dünyanın merkezine koyan Kova burcu, aynı karakteri gibi “nadide” bir tatil planı ister. Az kişinin gördüğü, ilginç yerleri keşfedip, daha sonra bunun havasını atan Kova burcu için en ideal tatil arkadaşı Aslan olabilir.
Her zaman lükse ve gösterişe meraklı olan Aslan burcunun nerede olduğundan çok, paylaştığı fotoğraflarla ne kadar çok düşman çatlattığı önemlidir. Bu yüzden ona kimsenin yapmadığı bir planla gidin ve tatilinizin sadece keyfini çıkarmaya bakın.

BALIK BURCU

Balık’lar, burcunun hakkını verenlerden. Denizsiz bir tatil planı yapmayan Balık burçlarının ihtiyacı olan 3 şey vardır; deniz, kum ve güneş!
Sanata olan ilgilerinin sadece “kız tavlama sanatı” üzerine olduğu sanılsa da aslında gerçek birer sanatçıdırlar. Tatil fotoğraflarına bakmaya doyamayacağınız Balık burcu için en ideal tatil arkadaşı ise Terazi olabilir.
Görselliğe büyük önem veren bir burcun yanına ancak güzellik ve bakım konusunda takıntılı olan bir Terazi yakışır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.