banner913
banner932
banner1012

Duvağına Yatan Sokak Köpeğine Gelinin İnanılmaz Tepkisi

banner1020

Açık hava ve sokak düğünleri yapıldığı zaman her türlü şeye açık olmak gerekir. Özellikle davetsiz misafirler, hesapta olmayan koşullar, aksilikler gibi birçok şey en özel gününüzü zehir de edebilir, aksine güzelleştirebilir de. Tüm dünyayı kasıp kavuran bu görüntüyü paylaşmak istiyoruz sizlerle… Brezilya’da açık hava düğünü yapan bir çift, yağmur yağma olasılığı hesaba katmadıkları için misafirlerle birlikte gafil avlanmışlardı.

banner974
Duvağına Yatan Sokak Köpeğine Gelinin İnanılmaz Tepkisi

banner971

  

 

Sokak ortasında geçerken yakalandıkları yağmurdan korunmak için çevre dükkanların tentelerine sığınan çift ve konukları oldukça şaşıran bir görüntüyle karşılaştı.

sokak_kopegi_dugun (2)

Islanan bir sokak köpeği de kendini yağmurdan korumak için tentenin altına girmişti ve uzanmak için gelinin uzun duvağını seçmişti.

sokak_kopegi_dugun (1)

Gelin ise sokak köpeğinin duvağını kirlettiğinden yakınmak bir yana dursun; hayvanları çok sevdiği için onu rahatsız dahi etmek istemedi. Fakat düğün gerçekleşmeliydi.

sokak_kopegi_dugun (6)

Nikah etkinliğinin ardından aynı bölgeye giden gelin, bölgede dolaşarak duvağına yatan köpeği aradı ve ona sarılarak sahiplendi.

sokak_kopegi_dugun (4)

Sevimli köpek hayatının en güzel kararını vermişti o an orada yatarak. Çift ise özel günlerini özel bir dostla taçlandırmışlardı. Snoopy artık ailenin bir üyesiydi!

sokak_kopegi_dugun (5)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.