banner913
banner932
banner1012

Burçlar ve Flört Etme Tarzları

banner1020

Her burcu baştan çıkaran özellikler farklı… Bazı burçlara göre mizah en önemli kriterken bazı burçlara göre derinlik ön planda oluyor. Etkilendiğiniz kişinin burcunu bilmek ve onunla flört ederken bu noktalara dikkat etmek sizi mutlu bir birlikteliğe taşıyabilir.

banner974
Burçlar ve Flört Etme Tarzları

banner971

 

 

 

Koç

Koç burçları ne istediklerini ve bunu nasıl elde etmeleri gerektiğini bilirler. Onları rekabetçi elde edici diye de tanımlayabilirsiniz. Onların favori cümlesi “iddiaya girilmiştir” olabilir. Hem de bunu bir an olsun bile düşünmeden yapabilirler. Koç burcuna dair pek çok şey ayaklarınızı yerden kesebilir. Ancak sizin ona karşı ilginizi fark ederlerse bu etki azalabilir.

Boğa

Sakin Boğa burçlarının tepesi attı mı kimse karşısında olmak istemez. Bu burcun mensupları zihinlerinde tasarladıkları o özel anı mutlulukla beklerler. Romantik ve dokunaklı bir yaklaşım Boğa burçlarını tavlar.

İkizler

İkizler burcunu tavlamak için formül şudur: 2 kaşık sürpriz + yarım kaşık mizah + bolca zeka. Onlarla birlikte ortalığı tozu dumana katarak unutulmaz bir akşam geçirebilirsiniz. Bu formüldekilerin yanı sıra çokça derin sohbet ve kahkaha da kaçınılmaz olacaktır. Yukardaki formülü uygulayarak testi geçmeye çalışabilirsiniz.

Yengeç

Zarif ve eğlenceli… İşte yengeç burcu biriyle flört ettiğinizde karşılaşacağınız iki durum. Yengeç burçları içten ve doğrudan bir şekilde en güzel gülümsemeleriyle sizi tavlayacaktır. Eğer kendi ilgilerinden eminlerse ancak o zaman sizinle ilgileneceklerdir. O yüzden şansınızı denemekten başka çareniz yok.

Aslan

Aslanlar ve flört konusunda bir kitap bile yazılabilir ancak o da yeterli olmaz. Sonuçta boşuna ormanın kralı/kraliçesi değiller. Aslanlar genellikle güçlü ve egoist yapılarıyla göze çarpar. Bunun yanında cazibelerini de unutmamak lazım. Onların ilgisini çekmek için her şey kusursuz olmalı çünkü onlar eksik şeylerden hoşlanmazlar.

Başak

Venüs tarafından yönetilen Başak burçları iyi iletişim konusunda ustadır. Hem cinsel anlamda etkileyici hem de entelektüel varlıklar olan Başakları etkilemek için bilgece ve kalpten davranmak önceliklidir.

Terazi

Terazilerin hep ölçen yanları onların analitik yapılarını ortaya koyar. Yeşil ışık aldıktan sonra açık ve etkileyici olurlar. Eğer karşısındaki kişiyi etkileyici bulurlarsa tutkuyla hedefe odaklanırlar. Ancak bekletme oyununu oynarken mutluluk duyabilirler.

Akrep

Güçlü, gizemli ve flörtöz… İşte Akrep burcunun ilişkiler konusundaki anahtar kelimeleri! Cinsel anlamda dışa dönük olan Akrep burçları bunu saklama gereği duymazlar. Aynı zamanda çok duygusal ve derindirler. Onu etkilemek için kelimeler ve beden dili yeterli değildir. Onlar ne istediklerini bilirler ve görevlerini tamamlayana kadar da durmazlar.

Yay

Spontane olmayı seven Yay burçları mıknatıs gibi insanları kendisine çekmeyi bilir. Bazen mesafeli oldukları düşünülse de bu onların özgürlüklerine düşkün yanlarından kaynaklanır. Beraber bir maceraya atılmayı teklif etmek onlarla flört etmek için doğru bir yol olabilir. Çünkü onların yöneticisi Jüpiterdir ve zaten pek fazla seçeneğiniz olduğu da söylenemez.

Oğlak

Dürüst ve ayakları yere sağlam basan Oğlaklar yalnızca entelektüel yapıdaki insanlarla flört ederler. Eğer bir Oğlak sizle flört ediyorsa bunu bir iltifat olarak da alabilirsiniz. Peki Oğlak burçlarının sırrı nedir? Onların vücut diline dikkat etmek!

Kova

Özgür ruhlarıyla tanınan Kovalar, flört ederken de değişken bir yapıda olurlar. Hem esprili hem de entelektüel yapılarıyla ve özellikle vücut dilleriyle size niyetlerini belli ederler. Dürüstlüğünüzle Kova burçlarını etkileyebilir ve flört edebilirsiniz.

Balık

Gizemli ve derin! İşte Balık burcunun en temel özellikleri… Özellikle cinsellikleri ve hayal güçleriyle baştan çıkarıcı olabilirler. Ancak utangaç halleriyle size açılmaları biraz uzun sürebilir. Yalnızca iç güdülerini kullanarak hayat partnerlerini seçebilirler. O yüzden bitmeyecek bir yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.