banner913
banner932
banner1012

Burçlar GIF Olsaydı 

banner1020

Burçların birçok özelliğini insan davranışları üzerinde etkisi olduğunu düşünürüz. Gazete köşelerinde ya da internette okuduğumuz yazıların çoğunda bu bende de var, dediğimiz olmuştur. Bütün özellikler insanlarda birebir yansıtmasa da çoğu insanlarda mevcuttur. İnsanlar doğdukları aya ve güne göre belirli bir burç skalasında yer alırlar. Bu yüzden burçlara ait bu özellikler ile gifleri bir araya getirip, ortaya güzel bir içerik listeledik.

banner974
Burçlar GIF Olsaydı 

banner971

Yerinde duramayan koç burcu

Koç burcu yönetici özelliklerine sahiptir. Bu burçtaki kişiler çok haraketli ve acelecidir. Aceleci yapılarından dolayı önce hareket edip sonra düşünürler.

Tuttuğunu koparan boğa burcu

Burçlar arasında en azimli ve en inatçı olan burçtur. Tuttuğunu koparan bir yapıya sahiptir. Karar verirken zorlansalar dahi kararı verdikten sonra onu kimse alıkoyamaz ve mantıksal hareket ederler.

Ruhsal değişim yaşayan ikizler burcu

Değişken bir yapıya sahiptir. Hava grubu burcudur. Bütün burçlar arasından en çekici kişiler ikizler burcundan çıkar. Değişken bir yapıya sahip oldukları için çok yönlü olduklarını söylemek gerekir.

Yüzünde gülümseme eksik olmayan yengeç burcu

Olumlu ya da olumsuz durumlara karşı ani tepkiler verebilir. Kendilerini korumak adına ördüğü duvarları vardır. Çünkü hassas ve duygusal bir kişiliğe sahiptir. Arkadaş ve dostluğa önem verir. Arkadaşları için en iyisini ister. Yüzünde her zaman bir gülümseme vardır.

Cesaret hapı yutmuş aslan burcu

Talihleri ve şansları bakımından çok sevilesi bir burçtur. Hayatta başaramayacakları şeyler çok azdır. Özgüvenleri tam olup, engel nedir bilmezler. Cesaretleri yerindedir.

Titiz olan başak burcu

En belirgin özelliklerinden birisi de akıllı olmalarıdır. Doğruyu ve yanlışı kolaylıkla ayırt edebilir. Ayrıntıya önem verirler ve çok titizdir.

Meraklı olunca terazi burcu

Zarif ve kibardır. Terazi burcu adaleti ve dengeyi temsil eder. Meraklı bir yapıya sahiptir.

Vücut dilini iyi kullanan akrep burcu

Gözlemleme yeteneği üst düzeydir. Sevimli ve cömert bir kişiliğe sahiptirler.

Özgürlüğüne düşkün yay burcu

Özgürlüğe olan bağı üst seviyedir. Enerjisi hiç bitmez. Şansları her zaman yüksektir. İnsanlar ile konuşma yapısı çok iyidir.

Tembelliği sevmeyen oğlak burcu

Güçlü kişiliklere ve sarsılmaz yapılara sahiptir. Mesafeli bir yapıları olsa bile sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyarlar. Özgüvenleri yüksektir. Hayatlarında en önemli şey iş, para ve sonra aşktır.

Hayatları sevgi üzerine kurulu kova burcu

Kova burcu insanı genellikle çevresindeki insanlara yardım etmeyi sever. Duyguları ortadadır. Güçlü önsezileri vardır.

İnsanlara her koşulda yardım eden balık burcu

Genel görünümler sakin ve yardım etmeyi severler. Balık burcu insanları genelde duygusal kişilerdir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.