banner913
banner932
banner1012

Bu Köpeğin Sahipleri Her Gece Yattıktan Sonra Yaptığı Hareket Öğrenenlerin Yüreklerini Sızlattı

banner1020

Az sonra okuyacağınız hikâye binlerce kişiyi etkiledi. Verilen mesaj son derece önemli. Köpeklerin insanlara olan güveninin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

banner974
Bu Köpeğin Sahipleri Her Gece Yattıktan Sonra Yaptığı Hareket Öğrenenlerin Yüreklerini Sızlattı

banner971

Bir aile bir köpeği sahiplenmeye karar verdi. Köpek, ailenin bir bireyi haline geldi ve çocuklarla oynamaya başladı.

Köpek son derece zekiydi ve çok çabuk öğreniyordu. Aile de ona birkaç numara öğretti. Köpek, aile ile çok mutluydu. Aile de köpeğin varlığından çok memnundu.

Ancak birkaç hafta sonra köpek tuhaf tavırlar sergilemeye başladı. Her gece aile uyuduğunda yanlarına gidip onlara uzun uzun bakıyordu.

Köpek asla uyumuyordu. Her gece aynı yerde oturuyor ve uyandığında sahiplerinin gözlerinin içine bakıyordu.

Aile, köpeğin bu tuhaf davranışına bir anlam veremedi. Köpek hakkında endişelenmeye başladılar.

Aile, köpeğin hasta olduğundan şüphelendi ve bir veterinere götürdü.

Ancak veteriner muayenede herhangi bir şeye rastlamadı. Köpek gayet sağlıklıydı.

Aile son olarak köpeği sahiplendirdikleri barınağın yolunu tuttu. Barınak çalışanlarına köpeğin geçmişiyle ilgili sorular sormaya başladılar. Belki de öğrenecekleri bilgi sayesinde köpeğin tuhaf hareketine bir anlam yükleyebileceklerdi.

Gerçeği öğrendiklerinde ise ağlamamak için kendilerini zor tuttular.

Meğerse köpeğin bir önceki sahibi bir gece köpeği aniden barınağa bırakmış. Köpek bu sırada uyku sersemiymiş.

Köpek eski sahibine düzgünce elveda bile edememiş. Köpek uyandığında kendini tamamen farklı bir yerde bulmuş. Köpeğin o an hissettiklerini hiçbir köpek tecrübe etmemeli.

Bu nedenle köpek yeni evinde asla uyumamış. Çünkü yine bir gece barınağa bırakılacağından korkuyormuş. Durumdan çok endişelenen köpek gözlerini asla kırpmamış.

Aileye köpeğin geçmişte yaşadığı bu olay anlatıldığında yürekleri sızlamış. Köpeklerinin güvenini kazanabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmışlar.

İlginç bir çözüme imza atmışlar.

Köpeklerini bir sepetin içine koyup gecelerine yanlarına yatırmışlar. Böylelikle köpek sahiplerine yakın olabilmiş. Köpeklerine ailenin önemli bir bireyi olduğunu ve onu asla bırakmayacaklarını göstermek istemişler.

Köpeğin yeni sahiplerine güvenmesi haftalar almış.

Sonunda bir gece köpek gözlerini kapatıp uyumuş. O günden itibaren her gece sahiplerine güvenerek gözlerini kapatmış ve uyumaya başlamış.

Köpeklerin, insanlara olan güveni gerçekten de çok önemli. Bu nedenle köpek sahiplenmeden hemen önce ona hayatınız boyunca bakıp bakamayacağınızı gözden geçirmelisiniz. Çünkü köpeğinizin kalbini çok derinden kırabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.