banner913
banner932
banner1012

Ağız gargara suyunun 4 farklı kullanım alanı

banner1020

Ağız gargara suyu, ağzı temizlemenin ve ferahlatmanın yanında günlük hayatımızda birçok işe yarıyor. İşte ağız gargara suyunun inanılmaz etkilere sahip olduğu 4 f​arklı alan.

banner974
Ağız gargara suyunun 4 farklı kullanım alanı

banner971

Ağız gargara suyunu artık ağzınızı çalkalamak dışında günlük hayatınızı kolaylaştıracak işlerde kullanabileceksiniz. Nasıl olduğunu merek ediyorsanız işte cevapları…

Ter kokusunu yok eder 
Ağız gargara suyunu bir pamuğa damlatarak koltuk altına sürerseniz gün içerisinde terlemez ve ter kokmazsınız.

Akneleri yok eder
Pamuğa damlattığınız ağız gargara suyunu henüz çıkmakta olan ve iltihaplanmış sivilcenin üzerine sürebilirsiniz. Bu yöntemi uygulayanlar ertesi gün sivilcenin kuruduğunu belirtiyorlar.

Televizyon ekranındaki lekeleri çıkartır
Televizyon ekranını ilk günkü gibi parlak hale getirmek istiyorsanız bir miktar ağız gargara suyu temiz bir bezin üzerine döküp televizyon ekranını silebilirsiniz.

Sivrisinek ısırığı
Sivrisinek ısırıkları kolay kolay geçmez ve kaşındıkça kişiye rahatsızlık verir. ağız gargara suyunu kaşınan bölgeye damlattığınızda kızarıklığı ve kaşıntıyı anında kesecektir

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.