banner913
banner932
banner1012

Yeşilova, sahaya iniyor

banner1020

banner974
Yeşilova, sahaya iniyor

banner971

Merit Alsancak Yeşilova, Pazartesi günü yeni sezon açılış törenini gerçekleştirmeye hazırlanırken, asbaşkanı Kemal Güvenoğlu, hedeflerinin Süper Lige renk katacak bir takım yaratmak olduğunu söyledi

İsa TABAK

Süper Lig’in yeni ekibi Merit Alsancak Yeşilova, 17 Temmuz Pazartesi günü yeni sezon açılış törenini gerçekleştirecek.

Saat 17:00’de kulüp lokalinde toplanacak olan Alsancak Yeşilova takımı, daha sonra Atatürk Büstü’ne çelenk koyacak. Saat 18:00’de ise Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’na gidecek kafile burada yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Billy Mehmet, Adeleke ve Lua Lua’nın da katılması beklenen açılışa Güney Kıbrıs’tan denenmek için getirilen Ganiu Atanda Ogungbe de katılacak.

Merit Alsancak Yeşilova asbaşkanı Kemal Güvenoğlu, yeni sezonla ilgili olarak yaptığı değerlendirmelerde, hedeflerinin Süper Lige renk katacak bir takım yaratmak olduğunu söyledi.

Her yönüyle örnek olacak olan bir Süper Lig kulübü olma yolunda ilerlediklerini belirten Kemal Güvenoğlu, taraftarlarını açılışa davete derken, onların desteğiyle Süper Lig’de ses getireceklerini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.