banner913
banner932
banner1012

YDÜ play off’a avantajlı girecek

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi(YDÜ) son maçında rakibi ÖZEV’i 3-0 yenerek sezonu yenilgisiz lider tamamlayarak play off’a +3 puanla girmeye hak kazandı

banner974
YDÜ play off’a avantajlı girecek

banner971

Erkekler Bocce Ligi tamamlandı. Yakın Doğu Üniversitesi(YDÜ) son maçında rakibi ÖZEV’i 3-0 yenerek sezonu yenilgisiz lider tamamlayarak play off’a +3 puanla girmeye hak kazandı. Tatlısu Taşkınköy'ü 3-0 yenerek ligi tek mağlubiyetle 2. sırada bitirirken play off’ta +2 puanla hakkına sahip oldu.

Girne Üniversitesi ligin son maçında zaman zaman zorlansa da rakibi Darbazı 2-1 yenerek 3.sırayı aldı. Gecenin son maçı ise Deniz Plaza ve GÜHAD arasında oynandı. Kazananın play-off’a kalacağı maçta GÜHAD sahadan 2-1 galip ayrılarak adını play-off'a yazdırdı.

Ferdi erkekler bocce şampiyonası başlıyor

30 sporcunun katılacağı Ferdi Erkekler Bocce Şampiyonası 24-27 Temmuz tarihleri arası yapılıyor. Grup ve çift eleme sistemine göre oynanacak olan şampiyonada Girne Üniversitesi’nden Halit, Yakın Doğu Üniversitesi’den Remzi, Yenal, Tatlısu’dan Hakan ve Recep turnuvanın favorileri arasında gösteriliyor

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.