banner913
banner932
banner1012

YDÜ - Dynamo Kursk Süper Kupa maçı 5 Ekim’de

banner1020

banner974
YDÜ - Dynamo Kursk Süper Kupa maçı 5 Ekim’de

banner971

FIBA EuroCup şampiyonu olan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın FIBA Euroleague Şampiyonu Dynamo Kursk takımı ile oynayacağı Süper Kupa maçı, 5 Ekim’de oynanacak

FIBA EuroCup şampiyonu olan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın, FIBA Euroleague Şampiyonu Dynamo Kursk takımı ile oynayacağı Süper Kupa maçının tarihi belli oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Euroleague ile Eurocup şampiyonları arasında düzenlenen Süper Kupa finali Rusyanın Kursk şehrinde, 5 Ekim 2017 tarihinde oynanacak.

2016-2017 sezonunda Türkiye Kadınlar Kupası, EuroCup Avrupa Kupası ve Türkiye Süper Lig Şampiyonluklarıyla sezonu üç kupa ile kapatan Yakın Doğu Üniversitesi, Süper Kupa finalini de kazanması durumunda 4. kupasını müzesine götürecek.

Kalaycıoğlu: “ Hedefimiz Üç Kupadan Sonra Dördüncüyü de Kazanmak…”

Süper kupa ile ilgili görüşlerini paylaşan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu da, oyuncularını en iyi şekilde maça hazırlayacaklarını ve kupayı kazanmak için çalışacaklarını belirtti.

“Hedefimiz üç kupadan sonra dördüncüyü de kazanmaktır” diyen Baş antrenör Kalaycıoğlu, “Ligden önce Ekimin ilk haftası Dynamo Kursk ile oynayacağımız müsabakada tam kadro olamayabilir. Ancak oyuncularımızı en iyi şekilde maça hazırlayacağız. Burada mühim olan WNBA’den gelen oyuncularımızı adaptasyon süreci. Bunu da en hızlı şekilde geçirmek için çalışacağız. Başarılı ve mutla sonla biten bir sezon geçirdik. Dördüncü kupayıda kazanmak için en iyi mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.