banner913
banner932
banner1012

Yamaçparaşütleri havaya takıldı

banner1020

Yamaçparaşüt Hedef Şampiyonası hava muhalefeti nedeniyle tamamlanamadan bitmesine rağmen FAI temsilcilerinin incelemeleri olumlu geçerken, Dünya Şampiyonası’nın KKTC’de yapılması için sunulacak raporun olumlu olacağı bildirildi

banner974
Yamaçparaşütleri havaya takıldı

banner971

Hava Sporları Federasyonu ile Alternatif Sporlar Derneği tarafından Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu sponsorluğunda organize edilen Yamaçparaşüt Hedef Şampiyonası hava muhalefeti nedeniyle tamamlanamadan bitti.
Cuma günü yapılan açılışın ardından Cumartesi ve Pazar günü yapılması planlanan 6 sortilik uçuşlar havanın aşırı rüzgarlı olması nedeniyle yapılamadı. Hem Girne St. Hilarion hem de Tatlısu bölgesinde incelemelerde bulunan Hava Sporları Federasyonu ve Yarış direktörleri havanın uçmaya müsati olmaması nedeniyle yarışı tamamlamadan bitirdi.
Yarış sonunda yarışmaya katılanlara katılım belgeleri yetkililer tarafından verildi. Şubat ayında yapılacak Dünya Şampiyonası ilk ayak yarışı için de FAI temsilcilerinin incelemelerinin olumlu geçtiği ve Şubat Ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonasının KKTC’de yapılması için de raporun FAI’ye sunulacağı belirtildi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.