banner913
banner932
banner1012

Yalova merhaba dedi

banner1020

banner974
Yalova merhaba dedi

banner971

Yalova, yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı sezon açılışı ile resmen başlarken, teknik direktör Derviş Kolcu, ligde kalıcı olmak istediklerini vurguladı

Niyazi ERGÜLEN

Yalova, geçtiğimiz sezon geçirdiği başarılı sezonun sonrasında yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı sezon açılışıyla resmen başladı. Yalova teknik heyetinde, teknik direktör Derviş Kolcu, yardımcı antrenör Devrim İzge ve kaleci antrenörü Ahmet Gardiyanoğlu görev yapacak.

Geçtiğimiz sezon kupada final oynayan, ligde ilk yılı olmasına rağmen, güçlü takımlar arasına giren Yalova, yeni sezon hazırlıklarına dün başladı. Birçok  önemli futbolcusunu kaybeden Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu yaptığı açıklamalarda bu sezon da güçlü bir Yalova oluşturmak istediklerini ifade etti. Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, geçtiğimiz sezon kupada final oynayıp ligi de üst sıralarda bitirerek iyi bir yıl geçirdiklerini ve bu yıl da geçtiğimiz sezonki performanslarını sergileyip ligde kalıcı olmak istediklerini belirtti.  Kolcu, ligin bu yıl daha zorlu geçeceğini ifade ederek daha fazla çalışacaklarını vurguladı.

Derviş Kolcu, geçtiğimiz sezon takıma katkı koyan isimlerden bazılarıyla yolların ayrıldığını ancak mücadeleci, güçlü ve zevk veren bir Yalova yaratmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Kolcu, şu ana kadar hücuma dönük orta saha olan Ulaş Candanal, sol bek Veli Avcı ve orta saha Tufan Gencay'ı ve kaleci Kaan’ı kadrolarına kattıklarını, yabancı oyuncular için de çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Brezilyalı ön libero Pablo’yu deneyeceklerini açıklayan Kolcu, 2-3 yerli transferin daha gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. Kolcu, kadrolarına kattıkları 3 futbolcunun da potansiyelli ve çıkış yakalamaya müsait olduklarını belirterek kendilerinden beklenilen katkıyı sağlayacaklarına inandığını ifade etti.

Derviş Kolcu, ilk etap kampı olarak Kıbrıs'ta 3 günlük bir kamp yapacaklarını ve bu kampta eksiklerini belirleyeceklerini ifade etti. 26-31 Ağustos tarihlerinde ise Kartepe'de kampa katılacaklarını ifade eden Kolcu, böylelikle yeni sezona hazır olacaklarını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.