banner913
banner932
banner1012

Yağlı güreş zamanı

banner1020

Uzun yıllardır yapılmayan yağlı güreş sporu, Bertuğ Tekakpınar'ın başını çektiği 10 güreşçinin girişimleriyle yeniden yapılmaya başlandı

banner974
Yağlı güreş zamanı

banner971

Soydan SAKALLI

Kıbrıs'ta uzun yıllardır yapılmayan yağlı güreş sporu, yeniden yapılmaya başlandı. Bertuğ Tekakpınar'ın başını çektiği 10 güreşçi, yağlı güreş sporu yapmaya başladı.

Türkiye'nin ünlü Kırkpınar Güreşleri'nde de güreşmiş olan Bertuğ Tekakpınar'ın öncülüğünde kısa süre içerisinde Güreş ve Ata Sporları Derneği adı ile bir dernek kurarak resmi olarak faaliyetlerine başlayacak olan yağlı güreşçiler, dernek kurulumu için gerekli hazırlıkları tamamladılar.

Aynı zamanda yağlı güreş antrenörü de olan Bertuğ Tekakpınar, Vahit Eyler ile geçtiğimiz günlerde güreşe tutuşurken, Velit'e nasıl güreşilmesi konusunda da bilgiler aktardı.

Şu an için güreş tutacakları alan konusunda sıkıntıları olan yağlı güreşçiler, zemini sentetik çim yapılacağı için kurumaya bırakılan Göçmenköy Stadı'nın yeşil kalan kısmında antrenmanlarını yapıyorlar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.