banner913
banner932
banner1012

Vudalı güven oyu aldı

banner1020

banner974
Vudalı güven oyu aldı

banner971

Akova Spor Kulübü'nün yapılan olağan genel kurulunda Sermen Vudalı dördüncü kez kulüp başkanlığına getirilirken, teknik adamlık görevini ise Ahmet Ogan üstlendi

Akova Spor Kulübü'nün yapılan olağan genel kurulunda Sermen Vudalı dördüncü kez kulüp başkanlığına getirildi. Akova’da teknik adamlık görevini ise Ahmet Ogan üstlendi.

Kulüp lokalinde önceki akşam gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Cengiz Ozaner, Divan başkan yardımcısı Salih Sertkan, sekreter ise Hasan Akhisar yaptı. Bir sezon boyunca yapılan Faaliyetler ve mali rapor okunarak üyeler tarafından oybirliği ile onaylandı. Kulüp başkan adaylığı için genel kurul öncesinde müracaat bulunan tek aday Sermen Vudalı üyelerden aldığı tam destek ile dördüncü dönemde Akova Spor Kulübü başkanlığına getirildi. Dilek ve temenniler ile son bulan genel kurul sonrasında Akova Spor Kulübünde başkanlığa tekrardan getirilen Sermen Vudalı yaptığı kısa konuşmada üyelerin güven ve onayını almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek üyelere teşekkür etti. Vudalı, geride bırakılan sezonda zorlu süreçlerden geçerek takımı ilk kez 1.ligde mücadele ederek ligde yer almaya devam edeceğini, yeni sezon maddiyata daha fazla ihtiyaçları olacağına vurgu yaparak, mevcut kadroya yapacakları takviyeler ile daha güçlü bir kadro yapısı oluşturmak istediklerini söyledi. Akova Spor Kulübü yeni tüzük gereği 2 yıllık başkanlık süreci yaşayacağının altını çize başkan Sermen Vudalı, 26 Temmuz’da ihale süreci tamamlanacak olan Eray Vudalı stadının yeni sezonda hizmete girmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Akova Spor Kulübünde dördüncü dönem için kulüp başkanlığına getirilen Sermen Vudalı, yeni dönemde çalışacağı yeni yönetim kurulunu kısa sürede açıklayacağını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.