banner913
banner932
banner1012

Ulaç, birinciliğe kulaç attı

banner1020

Aspava Spor Kulübü organizesi ile gerçekleştirilen 3. Selin Enginsoy Anı Yarışı'nda genel klasmanda ilk üç sırayı, YDÜ yüzücüleri aldılar. Genel klasmanda birincilik Doğukan Ulaç’ın oldu

banner974
Ulaç, birinciliğe kulaç attı

banner971

Hasan İLKER

Aspava Spor Kulübü katkıları ile 3. Selin Enginsoy Anı Yarışı dün yoğun katılım ile Gemikonağı'nda gerçekleştirildi.

Selin Enginsoy'un ailesi ile işbirliği içerisinde 3. kez gerçekleştirilen açık su yüzme yarışı, 1km ile 3 km'lik 2 parkurda yapıldı. Yarışmayı bitiren tüm yüzücülere anı madalyası verildi.

Yarışta güvenlik her zaman olduğu gibi en üst seviyede tutulurken, Sahil Güvenlik botunun yanı sıra, kano ve jet skiler ile güvenlik sağlandı. Karada ise Sağlık Bakanlığı ambulansı hazır bekletildi.

Büyük çekişme içerisinde geçen yarışta, genel klasmanda ilk üç sırayı, YDÜ yüzücüleri alırken, 1. Doğukan Ulaç, 2. Cahit Bozatlı ve 3. Buğra Korahan geldi. Bayanlarda ise 1. Pervin Aşıcı, 2. İpek Aksel 3. Dilahan Tezel oldu.

Yarış sonunda başarılılara ödülleri verilirken, Selin Enginsoy'un ailesi, Aspava Spor Kulübü'ne teşekkür plaketi verirken, organizasyondan dolayı Aspava Spor Kulübü'ne teşekkür edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.