banner913
banner932
banner1012

Triatlonda görev Paşalar’ın

banner1020

Triatlon Federasyonu’nda görev süresi dolan Caner Aspava’nın yerine Necat Paşalar atandı

banner974
Triatlonda görev Paşalar’ın

banner971

Triatlon Federasyonu’nda görev süresi dolan Caner Aspava’nın yerine Necat Paşalar atandı. Görev süresi dolan Triatlon Federasyonu Başkanı Caner Aspava’dan boşalan başkanlık görevine Necat Paşalar atandı.

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyarete eden Necat Paşalar, Triatlon sporu ile ilgili projelerini ve ileriye yönelik hedeflerini anlattı. Eski yönetimden almış olduğu bayrağı çalışma arkadaşları ile daha ileriye götürmek için elinden geleni yapacağını açıklayan Necat Paşalar, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’ndan destek istedi.

Paşalar’ı kabulünde yaptığı konuşmada Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, federasyonun projelerini çok yerinde bulduğunu belirterek bu spor branşının daha ileriye götürülebilmesi için daire olarak üstlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.