banner913
banner932
banner1012

TKP Yeni Güçler, KTSYD’yi ziyaret etti

banner1020

TKP Yeni Güçler Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı ve beraberindeki heyet KTSYD’ye ziyarette bulundu

banner974
TKP Yeni Güçler, KTSYD’yi ziyaret etti

banner971

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni ziyaret ederek partinin spor konusundaki politikalarını aktardı.
TKP Yeni Güçler Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı başkanlığındaki heyete parti yetkililerinden Reşat Soylukal ve Kemal Aykutlu eşlik etti. Tunalı ziyarette ülkede spor politikasının olmadığını, göreve geldikleri taktirde sporun tüm çevreleriyle birlikte ortak uzun vadeli alt yapılara yönelik spor politikası oluşturacaklarını söyledi.
Tunalı ülke sporunun mutlaka ayrı bir bakanlık olması gerektiğinin altını çizerek sporun bakanlık olduğu dönemlerde her zamankinden daha çok geliştiğini söyledi. Tunalı, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin sporun ileriye gitmesi konusundaki düşüncelerinin önemli olduğunu belirtirken bu konuda KTSYD yönetiminden öneriler beklediklerini vurguladı.
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Çelen Oben’de kabulde yaptığı konuşmada Tözün Tunalı’nın kendisinin mesleğe başladığı dönemde çok katkısı olduğunu belirterek şimdi kendisini bir başkan olarak ağırlamaktan duyduğu gururu dile getirdi.
Oben, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin en güçlü sivil toplum örgütlerinin başında geldiğine dikkat çekerek “ülke sporunun ileriye gitmesi için üyelerimiz görüş ve önerilerini ortaya koymaktadır. Bu bağlamda siyasi parti ve hükümetteki partilerin kim olduğuna bakmadan herzaman ülke sporunun ileriye gitmesi için çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.