banner913
banner932
banner1012

TED ve Akdeniz Spor Birliği arasında örnek işbirliği

banner1020

banner974
TED ve Akdeniz Spor Birliği arasında örnek işbirliği

banner971

Sporun çocuklar ve gençlerin sağlıklı gelişimine olan katkısı yanında barışa, dostluğa kardeşliğe dayanan evrensel spor kültürünün önemine inanan TED Kuzey Kıbrıs Koleji ve Akdeniz Spor Birliği aralarındaki sportif işbirliğini geliştirecekler.

TED Kuzey Kıbrıs Koleji Direktörü Levent Devrim Üstün, TED Orta Okul ve Lise Müdür Yrd. Sezan Numanoğlu, Akdeniz Spor Birliği Başkanı Dr. Serhat Deniz ve Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Fedai Öztoprak TED Kuzey Kıbrıs Koleji İdari İşler Departmanı’nda dün öğleden sonra bir araya gelerek sporda ülke adına anlamlı bir işbirliğinin ilk adımlarını attılar.

Konuyla ilgili TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“ TED Kuzey Kıbrıs Koleji ve Akdeniz Spor Birliği olarak adamız gençliğine sosyal ve sportif alanda destek sağlayıp teşvik etmek amacı ile bir işbirliği başlatmış bulunmaktayız. Bu birlikteliğin tüm genç öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz.''

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.